Somon la gratar II

Actualizat: 14 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Informatii nutritionale:

Calorii: 312
Colesterol: 67 mg
Carbohidrati: 19 g
Fibre: 6 g
Proteine: 27 g

Ingrediente:

Mod de preparare:

  1. Incingeti bine gratarul. Puneti pe gratar o folie de aluminiu pe care puneti ceapa taiata marunt.
  2. Asezati file-ul de somon cu partea cu piele in interior, peste ceapa. Adaugati apoi peste peste uleiul, suc de lamaie, marar si pipier. Lasati-l la fript aproximativ 10-15 minute, in functie de grosimea fileului sau pana cand carnea de peste devine opaca. Serviti-l alaturi de feliile de lamaie.

Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Somon la gratar I Somon pe gratar cu garnitura de orez brun Somon la gratar cu cartofi natur Salata de somon cu piersici Siguranta alimentelor la gratar Legatura dintre gratar si cancer. Cum prevenim efectele nocive? 10 alimente si preparate bune de gatit pe gratar Sanatatea respiratorie in sezonul rece: rolul farmacistului Stres, anxietate, suprastimulare: ce functioneaza cu adevarat pentru sistemul nervos? Burger cu somon Sandvici cu ou si somon Friptura de pui pe gratar cu lamaie Idei de preparare si servire sanatoasa a alimentelor pe gratar in timpul verii File de cod la gratar cu sos de rosii coapte 6 retete potrivite pentru un gratar sau picnic in aer liber Piept de pui cu lamaie si ceapa