Somon la gratar II
Actualizat: 14 Noiembrie 2014
Salveaza articol
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate
Informatii nutritionale:
Calorii: 312
Colesterol: 67 mg
Carbohidrati: 19 g
Fibre: 6 g
Proteine: 27 g
Ingrediente:
- 2 cepe verzi sau praz taiate marunt
- 500 gr file de somon
- 1 lingura ulei de masline
- 1 1/2 linguri suc de lamaie
- 1 lingura marar proaspat tocat
- piper
- 1 lamaie, taiata felii
Mod de preparare:
- Incingeti bine gratarul. Puneti pe gratar o folie de aluminiu pe care puneti ceapa taiata marunt.
- Asezati file-ul de somon cu partea cu piele in interior, peste ceapa. Adaugati apoi peste peste uleiul, suc de lamaie, marar si pipier. Lasati-l la fript aproximativ 10-15 minute, in functie de grosimea fileului sau pana cand carnea de peste devine opaca. Serviti-l alaturi de feliile de lamaie.
Va dorim pofta buna!