Macaroane arabesti cu sos de iaurt si mirodenii

Actualizat: 18 Mai 2015
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Ingrediente:

Mod de preparare:

Fierbe macaroanele intr-o oala mare plina cu apa in care ai adaugat doua linguri de ulei de masline. Sareaza carnea si las-o la inabusit intr-un alt vas, alaturi de celelalte 4 linguri de ulei, pana cand apa din acesta scade in totalitate si carnea capata o culoare roz-maronie.

Amesteca macaroanele cu carnea cat timp sunt calde si stropeste-le cu un sos din iaurt cu usturoi in care ai adaugat mixul de condimente, sare si piper. Serveste macaroanele in farfurii adanci si decoreaza-le cu frunze de menta proaspata.


Citeste si despre:

Macaroane cu branza Macaroane cu doua feluri de branza Macaroane cu branza, fara coacere Macaroane integrale cu branza Macaroane cu somon si marar Sos de spanac cu iaurt si usturoi Pui italienesc (cacciatore) cu branza si paste Escare: ce sunt, factori de risc, cum se pot preveni, stadii si optiuni de tratament Cu un pas inaintea menopauzei. Recomandarea specialistilor din Germania. Macaroane cu branza si legume Parfait cu quinoa si iaurt Pui cu sos 4 retete recomandate ca alternative sanatoase la preparate bogate in calorii Pui cu ciuperci si sos alb File de pastrav cu sos de portocale Paste cu sos de lamaie