Macaroane cu somon si marar

Actualizat: 30 Octombrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Acizi grasi esentiali din carnea de somon aduc beneficii importante in controlul afectiunilor hepatice.
Macaroanele pot fi consumate in siguranta de catre persoanele care sufera de hepatita, iar mararul adauga o aroma deosebita acestui preparat satios si sanatos.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Fierbeti pastele conform instructiunilor de pe pachet.
  2. Scurgeti apa si transferati-le la loc in oala.
  3. Intre timp, ungeti somonul cu zeama de lamaie, incigeti o tigaie antiaderenta si prajiti pestele cate 3 minute pe fiecare parte.
  4. Transferati carnea pe o farfurie si folositi o furculita pentru a desprinde carnea de oase.
  5. Adaugati laptele condensat si usturoiul in tigaie si amestecati acest mix pe foc mic.
  6. Adaugati macaroanele si lasati-le sa absoarba bine sosul.
  7. Turnati peste spanacul, ceapa, mararul si somonul.
  8. Mai lasati preparatul pe foc 2-3 minute, pana cand toate ingredientele se combina perfect.
  9. Serviti imediat.

Citeste si despre:

Alergiile la peste Top 5 alimente care indeparteaza durerile De ce sunt importanti morcovii in alimentatie si ce beneficii aduc 4 retete cu peste sanatoase si usor de preparat Beneficii ale consumului de peste si fructe de mare Ce efecte are uleiul de peste asupra sanatatii mintale? Hipercolesterolemia: Alimente sanatoase pentru inima Ce inseamna, de fapt, un produs cosmetic NATURAL? Top 5 lucruri esentiale pe care sigur nu le stiai despre Omega-3 Gastrita. Regim alimentar Ardeti grasimile si dezvoltati-va musculatura in 5 saptamani Sarea in exces afecteaza sanatatea Dieta pentru afectiunile gastrointestinale Cum sa mancati mai multe legume verzi Potasiul joaca un rol important in sanatatea inimii 6 retete sanatoase de vara
Cere sfatul medicului ×