Macaroane cu branza si legume

Actualizat: 25 Septembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate


Informatii nutritionale/portie:
Calorii: 470
Colesterol: 76 mg
Grasimi: 23.5 g
Carbohidrati: 42.7 g
Proteine: 26.4 g

Ingrediente:

Mod de preparare:

  1. Se pune o oala mare de apa la fiert
  2. Se adauga pastele, ceapa si usturoiul si se fierb 3 minute.
  3. Se adauga mazarea si morcovii.
  4. Intr-un bol mediu, se amesteca laptele, branza si mustarul si se condimenteaza cu piper si sare si se adauga peste paste.
  5. Se pune din nou oala la foc mic si se amesteca constant timp de 2 minute, pana ce se topeste branza.
  6. Se presara branza rasa peste portii.


Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Macaroane cu branza Supa de legume cu porumb Gustari care ard calorii 11 gustari cu continut redus de carbohidrati Fasole rosie cu legume Gustari cu cel mult 100 de calorii Salata de vinete De ce te trezesti cu mainile amortite si ce sa faci pentru un somn lipsit de griji Ghid pentru ingrijirea piciorului diabetic: cum sa previi complicatiile Salata cu rosii, ardei si branza Sandwich cu ton Dovlecei cu smantana Tzatziki Macaroane cu doua feluri de branza Macaroane cu branza, fara coacere Dovlecei bulgaresti