Macaroane cu branza si legume
Actualizat: 25 Septembrie 2014
Salveaza articol
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate
Informatii nutritionale/portie:
Calorii: 470
Colesterol: 76 mg
Grasimi: 23.5 g
Carbohidrati: 42.7 g
Proteine: 26.4 g
Ingrediente:
- 2 cupe mici paste melci
- 1 cana ceapa tocata
- 1 catel usturoi tocat
- 1 pahet congelat legume (mazare si morcov)
- 2 cupe mici brocoli sau conopida
- 2 linguri lapte
- 1 cana branza
- 1/2 lingurita mustar pulbere
- 1/4 lingurita piper negru
- 1/8 lingurita sare
- 2 cupe branza rasa
Mod de preparare:
- Se pune o oala mare de apa la fiert
- Se adauga pastele, ceapa si usturoiul si se fierb 3 minute.
- Se adauga mazarea si morcovii.
- Intr-un bol mediu, se amesteca laptele, branza si mustarul si se condimenteaza cu piper si sare si se adauga peste paste.
- Se pune din nou oala la foc mic si se amesteca constant timp de 2 minute, pana ce se topeste branza.
- Se presara branza rasa peste portii.
Va dorim pofta buna!