Paste cu sos de lamaie

Actualizat: 14 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Ingrediente:


Mod de preparare:

  1. Fierbeti pastele al dente intr-un vas cu apa cu sare (6-7 minute).
  2. Scurgeti pastele si puneti-le intr-un vas de yena sau intr-un vas in care sa puneti hartie de copt sa nu se lipeasca.
  3. Separat, intr-o cratita topiti untul, amestecati-l cu smantana, coaja si sucul de lamaie.
  4. Se amesteca pana se omogenizeaza compozitia. Se toarna sosul peste paste si se amesteca din nou. Vasul de yena se introduce in cuptorul preincalzit, pentru 15-20 de minute.
  5. Se scot pastele si se presara peste ele parmezanul ras si patrunjelul. Se condimenteaza cu sare si piper. Se servesc calde.
  6. Aceste paste pot fi garnitura ideala pentru peste sau pui.

Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Paste cu sparanghel si lamaie Paste fara gluten cu sos de nuci Paste cu creveti, branza degresata si lamaie Medalion de manzat cu sos Paste fusilli cu pui Paste cu marar si lamaie Paste cu lamaie si branza parmezan O vizita de referinta: Dr. Richard G. Fessler, pionier in neurochirurgie, la Bucuresti 5 tipuri de interventii in care poate fi utilizat robotul Brainlab Consumul de paste si mentinerea siluetei Prajitura cu lamaie Moduri istete prin care sa faceti preparatele de Paste mai sanatoase Paste cu mazare Dieta de detoxifiere cu lamaie Paste cu jambon si spanac Linguini (paste) cu scoici