Paste cu sos de lamaie

Actualizat: 14 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Ingrediente:


Mod de preparare:

  1. Fierbeti pastele al dente intr-un vas cu apa cu sare (6-7 minute).
  2. Scurgeti pastele si puneti-le intr-un vas de yena sau intr-un vas in care sa puneti hartie de copt sa nu se lipeasca.
  3. Separat, intr-o cratita topiti untul, amestecati-l cu smantana, coaja si sucul de lamaie.
  4. Se amesteca pana se omogenizeaza compozitia. Se toarna sosul peste paste si se amesteca din nou. Vasul de yena se introduce in cuptorul preincalzit, pentru 15-20 de minute.
  5. Se scot pastele si se presara peste ele parmezanul ras si patrunjelul. Se condimenteaza cu sare si piper. Se servesc calde.
  6. Aceste paste pot fi garnitura ideala pentru peste sau pui.

Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Moduri istete prin care sa faceti preparatele de Paste mai sanatoase Profitati de vara - imbogatiti-va dieta cu legume proaspete! Humus - beneficii si retete sanatoase Strategii eficiente sa va pastrati silueta in vacanta de primavara 10 alimente care agraveaza indigestia Sfaturi pentru dieta alimentara de vara Probleme ale cavitatii bucale #roboterapeut, un aparat de top in orasul medical, care te ajuta sa mergi mai departe, mai usor! Urgenta stomatologica. Semnele care ar trebui sa te trimita imediat la dentist Pierdeti in greutate fara dieta Retete sanatoase pentru detoxifierea organismului si mentinerea siluetei Dieta mediteraneana imbunatateste memoria si creste longevitatea 11 schimbari simple pentru o alimentatie mai sanatoasa Detoxifiere naturala de primavara Greturile matinale: remedii si tratamente Dieta pe timp de vara
Cere sfatul medicului ×