File de pastrav cu sos de portocale

Actualizat: 13 Octombrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Dislipidemia este o afectiune caracterizata printr-un dezechilibru al nivelului lipidelor din sange, iar tratarea ei impune, printre altele, un regim alimentar cu continut scazut de grasimi.

Fileul de pastrav cu sos de portocale este o reteta care nu contine deloc grasimi:

Ingrediente:

Mod de preparare:

Preincalzeste cuptorul la 190 de grade Celsius. Spala bine si asaza fileurile intr-o tava sau intr-un vas termorezistent. Acopera pestele cu sucul de portocale, condimenteaza-l cu coaja rasa de portocala, cimbru, sare si piper si baga tava la cuptor, timp de 12-15 minute.

Fileul de pastrav cu sos de portocale se serveste alaturi de o garnitura de cartofi copti, legume gatite la aburi sau orez.


Citeste si despre:

File de cod la gratar cu sos de rosii coapte 4 retete cu peste sanatoase si usor de preparat 3 retete sanatoase cu peste care scad riscul artritei reumatoide 6 retete sanatoase de vara File de peste cu sos de rosii Paste fara gluten cu sos de nuci Prunele - beneficii si retete sanatoase Rutina de ingrijire a dermatologilor - 5 secrete pe care le poti incerca si tu Cat costa fertilizarea in vitro (FIV)? De ce pretul exact este greu de estimat 5 retete rapide si sanatoase pentru sarbatori 6 retete delicioase pentru mentinerea sanatatii oaselor Retete sanatoase de toamna 4 retete de desert sanatoase si apetisante 5 retete simple pentru o piele sanatoasa pe timp de vara Retete sanatoase pentru detoxifierea organismului si mentinerea siluetei Beneficiile sucului de portocale