File de pastrav cu sos de portocale

Actualizat: 13 Octombrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Dislipidemia este o afectiune caracterizata printr-un dezechilibru al nivelului lipidelor din sange, iar tratarea ei impune, printre altele, un regim alimentar cu continut scazut de grasimi.

Fileul de pastrav cu sos de portocale este o reteta care nu contine deloc grasimi:

Ingrediente:

Mod de preparare:

Preincalzeste cuptorul la 190 de grade Celsius. Spala bine si asaza fileurile intr-o tava sau intr-un vas termorezistent. Acopera pestele cu sucul de portocale, condimenteaza-l cu coaja rasa de portocala, cimbru, sare si piper si baga tava la cuptor, timp de 12-15 minute.

Fileul de pastrav cu sos de portocale se serveste alaturi de o garnitura de cartofi copti, legume gatite la aburi sau orez.


Citeste si despre:

Meniu de Craciun ideal pentru pacientii dializati! Beneficiile sucului de portocale Beneficiile citricelor: portocale, mandarine, grapefruit, pomelo SOS pielea ultra uscata SOS, deficitul de vitamina D! Hipercolesterolemia: Alimente sanatoase pentru inima Beneficiile pentru sanatatea generala a consumului de merisoare Descopera puterea plantelor pentru o minte agila si un somn odihnitor Manifestul emotiilor reale - 6 vedete din Romania provocate sa arate #EmotiiReale Terapia cu vacuum, un mod rapid de a scapa de celulita Calculeaza aportul de glucide din racoritoare Spaghetele - informatii nutritionale Profitati de vara - imbogatiti-va dieta cu legume proaspete! Chistul glandelor Bartholin - bartholinita Spune STOP celulitei cu ajutorul tratamentelor naturiste! Produsele cosmetice: mit si adevar
Cere sfatul medicului ×