Medalion de manzat cu sos

Actualizat: 14 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Ingrediente:


Mod de preparare:

  1. Intr-o tigaie de teflon se incing 3 linguri de ulei. Intre timp se combina intr-o punga faina, sarea si piperul.
  2. Se tapeteaza bucatile de carne cu faina condimentata. Se adauga usturoiul zdrobit in uleiul fierbinte. Bucatile de carne se lasa la calit in uleiul incins.
  3. Cand s-a prajit carnea, se adauga apa fiarta, coaja de lamaie, salvie si piper. Se amesteca pentru ca acestea sa patrunda bine carnea. Se acopera si se baga in cuptorul cu microunde 15 minute sau pana cand carnea s-a fragezit.
  4. Se pune treptat coaja de lamaie peste manzat si se amesteca. Se acopera si se introduce iar vasul cuptorul cu microunde si se lasa inca 4 minute. SE amesteca din cand in cand. Apoi se garnisteste cu patrunjel tocat.
  5. (Se poate gati si la cuptorul cu gaz, timpul de gatire fiind insa, putin mai mare, pana cand carnea este patrunsa).


Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

SOS pielea ultra uscata Spaghetele - informatii nutritionale Profitati de vara - imbogatiti-va dieta cu legume proaspete! Humus - beneficii si retete sanatoase Beneficiile pentru sanatatea generala a consumului de merisoare Stabilirea preturilor produselor medicamentoase de uz uman de care beneficiaza asiguratii, cu sau fara contributie personala Plan de detoxifiere pentru 7 zile Implanturi dentare: Sfaturi de la Dr. Buza pentru prevenirea pierderii osoase dupa extractia dentara Ce afectiuni poti detecta prin testarea genetica si cand este bine sa o faci 7 salate pe care copiii le vor adora Un meniu de 7 zile pentru sezonul gripei si racelilor Refluxul gastroesofagian: alimente recomandate 10 pericole alimentare Factorii care declanseaza pirozisul (arsurile retrosternale) Minune intr-un bol: salata de fructe Poftele alimentare si nevoile organismului