Medalion de manzat cu sos

Actualizat: 14 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Ingrediente:


Mod de preparare:

  1. Intr-o tigaie de teflon se incing 3 linguri de ulei. Intre timp se combina intr-o punga faina, sarea si piperul.
  2. Se tapeteaza bucatile de carne cu faina condimentata. Se adauga usturoiul zdrobit in uleiul fierbinte. Bucatile de carne se lasa la calit in uleiul incins.
  3. Cand s-a prajit carnea, se adauga apa fiarta, coaja de lamaie, salvie si piper. Se amesteca pentru ca acestea sa patrunda bine carnea. Se acopera si se baga in cuptorul cu microunde 15 minute sau pana cand carnea s-a fragezit.
  4. Se pune treptat coaja de lamaie peste manzat si se amesteca. Se acopera si se introduce iar vasul cuptorul cu microunde si se lasa inca 4 minute. SE amesteca din cand in cand. Apoi se garnisteste cu patrunjel tocat.
  5. (Se poate gati si la cuptorul cu gaz, timpul de gatire fiind insa, putin mai mare, pana cand carnea este patrunsa).


Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Paste cu sos de lamaie Pui cu sos dulce, la cuptor Macaroane arabesti cu sos de iaurt si mirodenii Medalion de porc Sos de spanac cu iaurt si usturoi Pui cu sos Paste fara gluten cu sos de nuci Tu esti atent la retractiile gingivale? Siguranta pe primul loc: cand seringa, branula si perfuzorul definesc siguranta clinica Pui cu ciuperci si sos alb File de pastrav cu sos de portocale Sos de rosii pentru spaghete De ce este bine sa bei apa cu lamaie. Beneficii surprinzatoare! Pui cu lamaie si salvie Orez cu sos iute Supa crema de ciuperci