Orez cu sos iute

Actualizat: 17 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Informatii nutritionale/portie:

Calorii: 116 calorii
Proteine: 2g
Carbohidrati: 27g


Ingrediente:

Mod de preparare:

  1. Se unge o cratita cu unt si se pune la foc mediu. Se adauga ceapa si usturoiul, atunci cand s-a incins untul, pana cand acestea se inmoaie. Se adauga orezul, ardeiul iute, supa si chimenul si se lasa sa fiarba. Focul se reduce, se pune capac la cratita si se lasa compozitia sa fiarba timp de 20-25 de minute pana cand lichidul este absorbit si orezul este fiert.
  2. Se scoate capacul si se adauga, coriandrul. Se adauga sare dupa gust.

Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Ardeiul iute, beneficii pentru sanatate Placinta de orez cu ton Cartofi cu jambon Inlocuitori pentru unt Orez fiert cu broccoli si pui Orez brun cu carne de curcan Unt versus margarina Diminetile tale pot incepe fara durere de spate 7 avantaje ale unui sistem medical privat in Romania Dieta cu orez Somon pe gratar cu garnitura de orez brun Paste cu sos de lamaie Crap cu sos de rosii si ardei Budinca de orez cu pere si scortisoara Pui cu ciuperci si sos alb Sos de spanac cu iaurt si usturoi