Pui cu lamaie si salvie

Actualizat: 17 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

In insuficienta cardiaca, consumul de carne trebuie sa fie limitat la o cantitate de maximum 120-140 grame in fiecare zi.

Puiul este o optiune buna, cata vreme este preparat corespunzator (fara sa fie prajit sau asezonat cu multa sare). Pentru aromatizare, lamaia este ingredientul perfect.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Preincalziti cuptorul la 180 de grade Celsius.
  2. Spalati bine puiul si asezati-l intr-o tava de copt tapetata cu hartie de pergament.
  3. Amestecati zeama de lamaie, mierea, salvia, mustarul uscat si cimbrul intr-un bol, apoi turnati jumatate din aceasta compozitie peste carnea de pui.
  4. Coaceti friptura timp de 20 de minute, apoi intoarceti carnea pe partea cealalta si acoperiti-o cu restul de sos.
  5. Lasati totul la copt inca 15 minute.

Citeste si despre:

Defibrilatorul automat poate salva vieti Tratarea bolilor cu suc de lamaie Hormonii de crestere din carnea de pui - riscuri pentru sanatate Dieta de detoxifiere cu lamaie Top 8 remedii naturale cu lamaie, preparate acasa De ce este bine sa bei apa cu lamaie. Beneficii surprinzatoare! #roboterapeut, un aparat de top in orasul medical, care te ajuta sa mergi mai departe, mai usor! Urgenta stomatologica. Semnele care ar trebui sa te trimita imediat la dentist Tot ce trebuie sa stii despre consumul de carne de pui: avantaje si dezavantaje Apa plata cu lamaie: ce beneficii uimitoare aduce sanatatii! Este apa cu lamaie buna pentru refluxul acidului gastric? Centura de siguranta poate salva vieti Curcan vs. pui: beneficii nutritionale Manevra Heimlich (manevra de salvare de la sufocare) Vaccinul anti-HPV si cum poate salva el viata viitorilor adulti din Romania
Cere sfatul medicului ×