Medalion de porc

Actualizat: 17 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Ingrediente:

Sos pentru marinat



Mod de preparare:

  1. Intr-o punga inchisa ermetic se adauga toate ingredientele pentru marinat si se amesteca bine. Se pune in punga carnea de porc si se lasa la frigider pentru 2 ore sau mai mult.
  2. Carnea de porc se scurge. Sosul se pastreaza pentru a se utiliza mai tarziu. Intr-o tigaie mare se prajesc medalioanele in ulei si o lingura de unt, cate 2-3 minute pe fiecare parte pana capata o culoare aurie. Se adauga sare si piper. Se scot medalioanele si se pun pe o farfurie unde se acopera cu o folie de hartie. In tigaie se adauga in care s-a marinat carnea si vinul. Se lasa la foc iute pana incepe sa fiarba sosul. Se miscoreaza focul si se adauga restul de unt. Se adauga sosul peste carnea de porc din farfurie si deasupra se pune pecanul.

Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Cotlet de porc la cuptor Carnea de porc: beneficii si riscuri Friptura de porc cu mere glazurate Beneficii si efecte adverse ale carnii de porc Riscurile ascunse ale consumului de carne de porc Inlocuitori pentru unt Medalion de manzat cu sos Siguranta pe primul loc: cand seringa, branula si perfuzorul definesc siguranta clinica Controlul optim al transpiratiei excesive incepe primavara Fasii de pui cu sos de miere si mustar Unt versus margarina Fileuri turcesti in sos de mustar Salata Caesar Piure de cartofi cu usturoi Sparanghel cu susan, ghimbir si usturoi Care este cel mai bun ulei pentru gatit