Medalion de porc

Actualizat: 17 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Ingrediente:

Sos pentru marinat



Mod de preparare:

  1. Intr-o punga inchisa ermetic se adauga toate ingredientele pentru marinat si se amesteca bine. Se pune in punga carnea de porc si se lasa la frigider pentru 2 ore sau mai mult.
  2. Carnea de porc se scurge. Sosul se pastreaza pentru a se utiliza mai tarziu. Intr-o tigaie mare se prajesc medalioanele in ulei si o lingura de unt, cate 2-3 minute pe fiecare parte pana capata o culoare aurie. Se adauga sare si piper. Se scot medalioanele si se pun pe o farfurie unde se acopera cu o folie de hartie. In tigaie se adauga in care s-a marinat carnea si vinul. Se lasa la foc iute pana incepe sa fiarba sosul. Se miscoreaza focul si se adauga restul de unt. Se adauga sosul peste carnea de porc din farfurie si deasupra se pune pecanul.

Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Carnea de porc: beneficii si riscuri Riscurile ascunse ale consumului de carne de porc Beneficii si efecte adverse ale carnii de porc Teniaza Topul celor mai bune surse alimentare de proteine Gripa porcina virusul A H1N1 5 retete rapide si sanatoase pentru sarbatori #roboterapeut, un aparat de top in orasul medical, care te ajuta sa mergi mai departe, mai usor! Urgenta stomatologica. Semnele care ar trebui sa te trimita imediat la dentist Cum sa consumati in siguranta grasimile saturate Virusul Nipah Pesta porcina africana se transmite la om? Cum poate fi evitat excesul alimentar de sarbatori? Diabetul si sarbatorile de iarna Care sunt efectele excesului alimentar asupra organismului? Care este cel mai bun ulei pentru gatit
Cere sfatul medicului ×