Friptura de vita cu vinete

Actualizat: 14 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Ingrediente:


Mod de preparare:

  1. Vinetele in coaja se taie in felii de 2 cm. Se calesc usor in ulei fierbinte,intr-o tigaie mare. Scoteti-le din tigaie.
  2. Se adauga in tigaie carnea de vita si ceapa, se amesteca frecvent pana cand carnea de vita se rumeneste.
  3. Se adauga rosiile, orezul, usturoiul cu sare, piper si se lasa la fiert.
  4. Puneti bucatile de vinete intr-un vas termorezistent. Se umple vasul pe jumatate cu carne din compozitia cu carne de vita. Repetati in straturi.
  5. Se acopera vasul si se coace in cuptor la 250 grade C timp de o ora.

Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Friptura de vita cu ciuperci Friptura de vita cu sos de lime Supa din carne de vita cu spanac Vinete cu verdeata Piure de vinete cu iaurt Tocanita de vita cu vin rosu Supa de vita cu legume Tu esti atent la retractiile gingivale? Siguranta pe primul loc: cand seringa, branula si perfuzorul definesc siguranta clinica Friptura de porc cu mere glazurate Friptura de pui pe gratar cu lamaie Frigarui cu carne de vita Orez brun cu carne de curcan Ai alergie la vinete? La ce alte alimente trebuie sa renunti 6 retete potrivite pentru un gratar sau picnic in aer liber Supa de rosii