Friptura de vita cu vinete

Actualizat: 14 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Ingrediente:


Mod de preparare:

  1. Vinetele in coaja se taie in felii de 2 cm. Se calesc usor in ulei fierbinte,intr-o tigaie mare. Scoteti-le din tigaie.
  2. Se adauga in tigaie carnea de vita si ceapa, se amesteca frecvent pana cand carnea de vita se rumeneste.
  3. Se adauga rosiile, orezul, usturoiul cu sare, piper si se lasa la fiert.
  4. Puneti bucatile de vinete intr-un vas termorezistent. Se umple vasul pe jumatate cu carne din compozitia cu carne de vita. Repetati in straturi.
  5. Se acopera vasul si se coace in cuptor la 250 grade C timp de o ora.

Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Excesul de fructe si cresterea in greutate Dieta pentru stimularea fertilitatii Alimente sanatoase care va ajuta sa castigati in greutate Dieta in functie de grupa sanguina Consumul de carne si cancerul de colon Alimente si bauturi care va pot ingrasa pe timp de vara 6 retete potrivite pentru un gratar sau picnic in aer liber Ratele de succes FIV – Efectele varstei asupra fertilitatii Conferinta One Health International Student Conference USAMV Bucuresti 2025 – abordari interdisciplinare pentru provocarile globale in materie de mediu si sanatate Ce ingrediente contin cele mai folosite condimente din lume Vinetele, beneficii si retete sanatoase Ai alergie la vinete? La ce alte alimente trebuie sa renunti Poftele din sarcina - de la normal la patologic Encefalopatia spongiforma bovina - Boala vacii nebune Secretele alimentatiei sanatoase si ale portiilor controlate Boala Raynaud si fenomenul Raynaud