Tocanita de vita cu vin rosu

Actualizat: 12 Februarie 2015
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Tocanita de vita cu vin rosu este un preparat sofisticat, bogat in proteine si antioxidanti care protejeaza sanatatea sistemului cardiovascular.

Poate fi consumata in siguranta de pacientii cu diabet de tip I, insa in cantitati moderate. O portie contine circa 250 de kcal si 25 de grame de carbohidrati.

Ingrediente:

Mod de preparare:

Preincalziti cuptorul la 150 de grade Celsius. Incingeti o lingura de ulei de masline intr-o tigaie antiaderenta, adaugati ceapa si usturoiul si lasati-le la sotat 6-8 minute, amestecand constant. Transferati-le apoi pe o farfurie.

Adaugati in tigaie restul cantitatii de ulei si prajiti carnea de vita pe ambele parti, pana devine maronie. Asezonati cu sare si piper, reduceti focul, turnati este vinul si amestecati constant, pana da in clocot. Transferati amestecul intr-un recipient termorezistent si adaugati ceapa sotata, salvia si sucul de rosii. Acoperiti totul cu folie alimentara si coaceti timp de 2,5-3 ore, la foc potrivit. Inainte de servire, indepartati frunzele de salvie si presarati deasupra patrunjelul.


Citeste si despre:

Tocanita de vita cu cartofi dulci Tocanita de pui cu fasole si spanac Friptura de vita cu ciuperci Supa de vita cu legume Friptura de vita cu vinete Viata persoanelor cu diabet zaharat de tip I Supa din carne de vita cu spanac Tu esti atent la retractiile gingivale? Siguranta pe primul loc: cand seringa, branula si perfuzorul definesc siguranta clinica Pizza cu fructe Tarta cu ciuperci si branza de capra Ingrijirea copiilor diagnosticati cu diabet zaharat Tocanita cu rosii si mazare Beneficiile unui pahar de vin rosu Supa de vita cu orz Musli cu mango si capsune