Piure de vinete cu iaurt

Actualizat: 19 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Este un aperitiv dietetic foarte gustos.

Ingrediente


Mod de preparare:

  1. Se incalzeste cuptorul la 200 de grade C.
  2. Se inteapa vanata cu o furculita si se coace la cuptor timp de 15 minute.
  3. Se stoarce zeama de la lamai intr-un castron mare.
  4. Se desface usturoiul si se piseaza, apoi se toaca frunzele de patrunjel. Se adauga usturoiul pisat si patrunjelul in castron.
  5. Se scoate vanata din cuptor, se pune in apa rece si se indeparteaza coaja.
  6. Se taie vanata si se adauga in castron.
  7. Se adauga iaurtul si uleiul si se amesteca bine, cu mixerul (se poate folosi si un blender).

Citeste si despre:

Plan de detoxifiere pentru 7 zile Vinetele, beneficii si retete sanatoase Inca un motiv pentru a consuma iaurt Piuria Ai alergie la vinete? La ce alte alimente trebuie sa renunti Iaurtul - un nou aliat impotriva respiratiei urat mirositoare Boala Raynaud si fenomenul Raynaud Cei mai importanti medici din Romania in imagistica sanului prezenti la Bucuresti cu ultimele noutati in domeniu Colicile la sugari: sfaturi practice pentru parinti Probioticele 3 masti naturale de fata pentru un ten sanatos si stralucitor Cum va protejeaza probioticele sanatatea Laxative naturale Utilizari alternative pentru alimente obisnuite in dieta zilnica Dieta de 4 zile Dieta Ornish