Piure de vinete cu iaurt

Actualizat: 19 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Este un aperitiv dietetic foarte gustos.

Ingrediente


Mod de preparare:

  1. Se incalzeste cuptorul la 200 de grade C.
  2. Se inteapa vanata cu o furculita si se coace la cuptor timp de 15 minute.
  3. Se stoarce zeama de la lamai intr-un castron mare.
  4. Se desface usturoiul si se piseaza, apoi se toaca frunzele de patrunjel. Se adauga usturoiul pisat si patrunjelul in castron.
  5. Se scoate vanata din cuptor, se pune in apa rece si se indeparteaza coaja.
  6. Se taie vanata si se adauga in castron.
  7. Se adauga iaurtul si uleiul si se amesteca bine, cu mixerul (se poate folosi si un blender).

Citeste si despre:

Vinete cu verdeata Friptura de vita cu vinete Ai alergie la vinete? La ce alte alimente trebuie sa renunti Salata de vinete Vinetele, beneficii si retete sanatoase Lasagna cu vinete Vinete coapte cu parmezan Siguranta pe primul loc: cand seringa, branula si perfuzorul definesc siguranta clinica Controlul optim al transpiratiei excesive incepe primavara Vinete coapte cu ardei capia Parfait cu quinoa si iaurt Piure de cartofi cu usturoi Piure de banane si biscuiti Sos de spanac cu iaurt si usturoi Briose cu tarate si iaurt Dieta Volumetrics