Friptura de porc cu mere glazurate

Actualizat: 22 Septembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Ingrediente:

Mod de preparare:

  1. Frecati cu sare si piper friptura. Prajiti putin friptura pentru a elimina excesul de grasime.
  2. Scoateti samburii de la mere si taiati-le in 4. Puneti merele intr-un vas termorezistent, iar deasupra puneti friptura. Adaugati sucul de mere pe care l-ati amestecat cu zahar si ghimbir. Cu o lingura turnati bine peste suprafata superioara a fripturii, sosul.
  3. Acoperiti vasul si lasati-l 10-12 minute la cuptor sau pana este gata.

Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Mere coapte cu ghimbir si miere Dieta cu mere Medalion de porc Cotlet de porc la cuptor Carnea de porc: beneficii si riscuri Mere coapte cu scortisoara Friptura de pui pe gratar cu lamaie Jucator principal in digitalizarea sanatatii din Romania lanseaza noi functionalitati pentru un management medical complet Care este rolul ficatului in organism si ce afectiuni pot indica durerile Salata de varza rosie cu mere Informatii surprinzatoare despre mere Sufleu de ou cu mere Friptura de vita cu vinete Beneficii si efecte adverse ale carnii de porc Dieta cu 3 mere pe zi Prajitura cu mere si caramel