Friptura de porc cu mere glazurate

Actualizat: 22 Septembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Ingrediente:

Mod de preparare:

  1. Frecati cu sare si piper friptura. Prajiti putin friptura pentru a elimina excesul de grasime.
  2. Scoateti samburii de la mere si taiati-le in 4. Puneti merele intr-un vas termorezistent, iar deasupra puneti friptura. Adaugati sucul de mere pe care l-ati amestecat cu zahar si ghimbir. Cu o lingura turnati bine peste suprafata superioara a fripturii, sosul.
  3. Acoperiti vasul si lasati-l 10-12 minute la cuptor sau pana este gata.

Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Cum sa consumati in siguranta grasimile saturate Diabetul si sarbatorile de iarna Cum poate fi evitat excesul alimentar de sarbatori? Dieta poate ajuta la ameliorarea simptomelor artritei reumatoide? Mituri si informatii nutritionale despre carnea de peste 8 preparate culinare de toamna periculoase pentru silueta Sfaturi pentru o alimentatie sanatoasa pe timp de vara Urgenta stomatologica. Semnele care ar trebui sa te trimita imediat la dentist Cum poti profita de ultima tehnologie in materie de analize medicale Diabetul - boala care se agraveaza de Sarbatori Merele si bananele in alimentatia copiilor Otetul de mere: remediu natural pentru o viata mai sanatoasa! Carnea de porc: beneficii si riscuri Merele - beneficii uimitoare pentru sanatate Dieta cu 3 mere pe zi Informatii surprinzatoare despre mere
Cere sfatul medicului ×