Supa de rosii

Actualizat: 24 Octombrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Ingrediente:

Mod de preparare:

  1. Se topeste untul intr-o tigaie, la foc mediu si se amesteca cu uleiul. Se caleste ceapa si usturoiul, amestecand pentru a preveni arderea.
  2. Intr-o oala se pun rosiile, bulionul si se lasa sa fiarba. O data ce fierbe, se acopera cu un capac si se lasa inca 30 de minute .
  3. Daca este cazul, se adauga apa.
  4. Scoateti capacul si cu un blender vertical sau cu un pasator, pasati bine continutul.
  5. Adaugati sare si piper. Strecurati supa pentru a separa zeama de pulpa si coaja de la rosii.
  6. Se adauga peste zeama ceapa si usturoiul calite.
  7. Adaugati carnea sau legumele fierte (dupa gust).

Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Supa crema de rosii Supa crema de rosii si anghinare Sos de rosii pentru spaghete Supa de pui Supa de rosii si avocado File de peste cu sos de rosii Supa crema de spanac Cum iti protejeaza pigmentul macular ochii in fiecare zi Tu esti atent la retractiile gingivale? Supa crema de ciuperci Supa de ceapa Supa de broccoli Salata de pui cu paste Supa din carne de vita cu spanac Supa de linte Supa usoara de pui si porumb