Friptura de vita cu ciuperci
Actualizat: 14 Noiembrie 2014
Salveaza articol
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate
Ingrediente:
- 1 lingurita ulei pentru gatit
- carne de vita - bucatile pentru friptura sa aibe cam 2 cm grosime
- 2/3 cani de apa
- 100 g ciuperci feliate de la conserva
- 1 ceapa taiata marunt
- 1 ceasca de iaurt simplu fara grasimi
- 2 linguri de faina
- 150g fidea cu ou,fiarta
Mod de preparare:
Se caleste carnea intr-o cratita cu ulei, se adauga apa, ciupercile (inclusiv lichidul in care sunt pastrate), ceapa si se amesteca bine continutul. Se acopera si se fierbe timp de 15 minute. Intr-un castron mic se amesteca iaurtul si faina, si se adauga peste carnea tocata. Amestecati continutul la foc mic pana se ingroasa amestecul. Serviti fierbinte peste taitei.
Va dorim pofta buna!