Friptura de vita cu ciuperci

Actualizat: 14 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Ingrediente:


Mod de preparare:

Se caleste carnea intr-o cratita cu ulei, se adauga apa, ciupercile (inclusiv lichidul in care sunt pastrate), ceapa si se amesteca bine continutul. Se acopera si se fierbe timp de 15 minute. Intr-un castron mic se amesteca iaurtul si faina, si se adauga peste carnea tocata. Amestecati continutul la foc mic pana se ingroasa amestecul. Serviti fierbinte peste taitei.

Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Alimente si bauturi care va pot ingrasa pe timp de vara Excesul de fructe si cresterea in greutate Vitaminele sustin un mod de viata sanatos Dieta pentru stimularea fertilitatii Alimente sanatoase care va ajuta sa castigati in greutate Complexul vitaminic B - rol si alimentatie Dieta in functie de grupa sanguina De ce merg romanii la stomatolog? Pentru un zambet ca la Hollywood Probioticele. De la disbioza la eubioza si imunitate optima. Consumul de carne si cancerul de colon 6 retete potrivite pentru un gratar sau picnic in aer liber Ce ingrediente contin cele mai folosite condimente din lume ABC-ul vitaminelor Intoxicatia cu ciuperci Ciuperca piciorului - generalitati Teniaza