Friptura de vita cu ciuperci

Actualizat: 14 Noiembrie 2014

Ingrediente:


Mod de preparare:

Se caleste carnea intr-o cratita cu ulei, se adauga apa, ciupercile (inclusiv lichidul in care sunt pastrate), ceapa si se amesteca bine continutul. Se acopera si se fierbe timp de 15 minute. Intr-un castron mic se amesteca iaurtul si faina, si se adauga peste carnea tocata. Amestecati continutul la foc mic pana se ingroasa amestecul. Serviti fierbinte peste taitei.

Va dorim pofta buna!


TEST PCR
REAL TIME PCR-COVID-19
rezultat in 24h
280
249 lei

Citeste si despre:

Alimente si bauturi care va pot ingrasa pe timp de vara Excesul de fructe si cresterea in greutate Vitaminele sustin un mod de viata sanatos Dieta pentru stimularea fertilitatii Alimente sanatoase care va ajuta sa castigati in greutate Suferi de alergii? Iata cateva antihistaminice naturale Dr. Daniela Stratomir, medic primar medicina de laborator, MedLife – Teste pentru detectarea anticorpilor specifici COVID-19 Ce anticorpi apar in urma infectiei cu SARS-CoV-2 si cand se dezvolta? Explicatiile specialistilor MedLife Dieta in functie de grupa sanguina Consumul de carne si cancerul de colon 6 retete potrivite pentru un gratar sau picnic in aer liber Ce ingrediente contin cele mai folosite condimente din lume ABC-ul vitaminelor