Friptura de vita cu ciuperci

Actualizat: 14 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Ingrediente:


Mod de preparare:

Se caleste carnea intr-o cratita cu ulei, se adauga apa, ciupercile (inclusiv lichidul in care sunt pastrate), ceapa si se amesteca bine continutul. Se acopera si se fierbe timp de 15 minute. Intr-un castron mic se amesteca iaurtul si faina, si se adauga peste carnea tocata. Amestecati continutul la foc mic pana se ingroasa amestecul. Serviti fierbinte peste taitei.

Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Friptura de vita cu vinete Tocanita de vita cu vin rosu Supa din carne de vita cu spanac Ciuperci umplute cu legume Toast cu ciuperci Salata aromata de ciuperci Supa de vita cu legume Rutina de ingrijire a dermatologilor - 5 secrete pe care le poti incerca si tu Cat costa fertilizarea in vitro (FIV)? De ce pretul exact este greu de estimat Pui frantuzesc cu sos de ciuperci Intoxicatia cu ciuperci Mazare verde cu ciuperci Supa crema de ciuperci Tarta cu ciuperci si branza de capra Beneficiile consumului de ciuperci pentru organism Risotto cu ciuperci si cimbru