Orez brun cu carne de curcan

Actualizat: 02 Februarie 2015
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Orezul brun cu carne de curcan poate fi consumat in zilele imediat urmatoare episoadelor de varsaturi, fiind usor de tolerat de stomacul sensibilizat. Cu doar 450 kcal pentru o portie, este un pranz satios si hranitor, excelent pentru intreaga familie.

Ingrediente:

Mod de preparare:

Preincalziti cuptorul la 220 de grade Celsius. Intr-o oala medie, la foc potrivit, amestecati orezul, sarea mare, trei sferturi din cantitatea de supa si un pahar de apa. Acoperiti cu un capac si lasati totul la fiert 45 de minute.

Intre timp, tapetati o tava cu hartie de pergament, ungeti bucatile de curcan cu ulei, asezonati carnea cu sare, piper si sos de soia, apoi coaceti carnea 50 de minute. Transferati friptura pe un blat, invelita in folie.

Introduceti spanacul, restul supei de legume si ceapa verde in oala cu orezul. Feliati friptura de curcan si serviti-o alaturi de pilaf, dupa ce se raceste bine.


Citeste si despre:

Somon pe gratar cu garnitura de orez brun Orezul brun vs orezul alb - beneficii si atentionari Supa de legume cu orez brun Salata de orez brun cu pui Budinca de orez cu pere si scortisoara Orez brun cu oua si mazare Orez brun cu legume la cuptor Conferinta Anuala Swiss Group 2025: Viziune, Strategie si Puterea unei Echipe Unite Cele mai frecvente afectiuni diagnosticate de medicul neurolog Orez fiert cu broccoli si pui Orez cu carne tocata de curcan si legume Salata asortata cu carne de curcan Dieta cu orez Beneficiile consumului de carne de curcan Placinta de orez cu ton Orez cu sos iute