Vinete cu verdeata

Actualizat: 17 Noiembrie 2014

Ingrediente:


Mod de preparare:

  1. Se amesteca ulei, 1/2 litri de apa si toata verdeata.
  2. Se taie cuburi vinetele si se pun la fiert timp de 10 minute. Dupa fierbere, se scurg bine de apa si se pun intr-un bol.
  3. Se trece prin sita amestecul din ulei, apa si verdeata. Se adauga pasta de rosii si se amesteca bine. Se condimenteaza cu sare si piper si se toarna peste vinete.
  4. Se serveste rece cu suc de lamaie.


Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Vinetele, beneficii si retete sanatoase Ai alergie la vinete? La ce alte alimente trebuie sa renunti Boala Raynaud si fenomenul Raynaud Ce faci ca sa nu scapi gazele in locul nepotrivit Consumul de paste si mentinerea siluetei Melasma – cea mai raspandita afectiune a pielii post sezon cald Nu ignora hipertensiunea arteriala, chiar daca ai 30 de ani Restabilim parul fara substante chimice si siliconi: la ce produs ar trebui sa se acorde atentie? Ce trebuie sa stim despre alimentele organice / bio Minune intr-un bol: salata de fructe Dieta Sonoma Aliatii organismului in sezonul rece: antioxidantii Fatetele ceramice