Vinete cu verdeata

Actualizat: 17 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Ingrediente:


Mod de preparare:

  1. Se amesteca ulei, 1/2 litri de apa si toata verdeata.
  2. Se taie cuburi vinetele si se pun la fiert timp de 10 minute. Dupa fierbere, se scurg bine de apa si se pun intr-un bol.
  3. Se trece prin sita amestecul din ulei, apa si verdeata. Se adauga pasta de rosii si se amesteca bine. Se condimenteaza cu sare si piper si se toarna peste vinete.
  4. Se serveste rece cu suc de lamaie.


Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Piure de vinete cu iaurt Friptura de vita cu vinete Ai alergie la vinete? La ce alte alimente trebuie sa renunti Dieta cu calorii negative Vinetele, beneficii si retete sanatoase Salata de vinete Vinete coapte cu parmezan Scapa de matreata si dermatita seboreica – Descopera solutia testata pe toate tipurile de par! Conferinta Anuala Swiss Group 2025: Viziune, Strategie si Puterea unei Echipe Unite Lasagna cu vinete Vinete coapte cu ardei capia Dieta de 100 de calorii Cocktail dietetic Sandwich dietetic Consumul de paste si mentinerea siluetei Dieta Medifast