Vinete cu verdeata

Actualizat: 17 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Ingrediente:


Mod de preparare:

  1. Se amesteca ulei, 1/2 litri de apa si toata verdeata.
  2. Se taie cuburi vinetele si se pun la fiert timp de 10 minute. Dupa fierbere, se scurg bine de apa si se pun intr-un bol.
  3. Se trece prin sita amestecul din ulei, apa si verdeata. Se adauga pasta de rosii si se amesteca bine. Se condimenteaza cu sare si piper si se toarna peste vinete.
  4. Se serveste rece cu suc de lamaie.


Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Vinetele, beneficii si retete sanatoase Ai alergie la vinete? La ce alte alimente trebuie sa renunti Boala Raynaud si fenomenul Raynaud Consumul de paste si mentinerea siluetei Ce trebuie sa stim despre alimentele organice / bio Minune intr-un bol: salata de fructe Dieta Sonoma Cum protejam intestinul de agresiuni, in timpul tratamentului cu antibiotice Vacante sanatoase – unde sa mergi? Aliatii organismului in sezonul rece: antioxidantii Fatetele ceramice Cum va puteti proteja de vremea rece Meniu de Craciun ideal pentru pacientii dializati! Cat inseamna o portie de fructe sau legume? Un inamic redutabil: Bronhopneumopatia cronica obstructiva Dieta paleolitica