Vinete cu verdeata

Publicat: 10 Ianuarie 2009 | Actualizat: 17 Noiembrie 2014

Ingrediente:


Mod de preparare:

  1. Se amesteca ulei, 1/2 litri de apa si toata verdeata.
  2. Se taie cuburi vinetele si se pun la fiert timp de 10 minute. Dupa fierbere, se scurg bine de apa si se pun intr-un bol.
  3. Se trece prin sita amestecul din ulei, apa si verdeata. Se adauga pasta de rosii si se amesteca bine. Se condimenteaza cu sare si piper si se toarna peste vinete.
  4. Se serveste rece cu suc de lamaie.


Va dorim pofta buna!


Email

In care cartier din Bucuresti iti recuperezi cel mai repede investitia intr-un apartamentIn care cartier din Bucuresti iti recuperezi cel mai repede investitia intr-un apartament

Test de gramatica: Poti obtine punctaj maxim?Test de gramatica: Poti obtine punctaj maxim?

Un copil nu spune ca sufera de anxietate, ci Ma doare burticaUn copil nu spune ca sufera de anxietate, ci Ma doare burtica

Citeste si despre:

Vinetele, beneficii si retete sanatoase

Ai alergie la vinete? La ce alte alimente trebuie sa renunti

Boala Raynaud si fenomenul Raynaud

Cum sa te bucuri de iesirile in natura, fara teama capuselor si a tantarilor

Ce faci ca sa nu scapi gazele in locul nepotrivit

Ai imunitate, reusesti in toate! - Ghidul obiceiurilor sanatoase pentru imunitate

Importanta Calciului pentru organism

Stimuleaza-ti imunitatea cu acest antioxidant: Quercetin cu Zinc

Consumul de paste si mentinerea siluetei

Ce trebuie sa stim despre alimentele organice / bio

Minune intr-un bol: salata de fructe

Dieta Sonoma

Aliatii organismului in sezonul rece: antioxidantii