Briose cu branza si ceapa

Actualizat: 29 Iulie 2015
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Usor de tolerat de persoanele care sufera de ciroza hepatica, briosele cu branza si ceapa sunt hranitoare, delicioase si eficiente in stimularea apetitului alimentar.

Ingrediente:

Mod de preparare:

Preincalziti cuptorul la 180 de grade Celsius. Amestecati ambele tipuri de faina, praful de copt, piperul, ceapa data pe razatoare si branza rasa. Separat, bateti bine ouale impreuna cu laptele. Turnati aceasta mixtura in mijlocul amestecului de faina si amestecati cu grija, pana cand obtineti un aluat omogen (nu insistati prea mult, altfel briosele vor avea o consistenta prea tare).

Turnatul aluatul in forme de briose si coaceti-le 20-30 de minute (verificati cu o scobitoare daca s-au copt bine in mijloc). Serviti preparatul imediat.


Citeste si despre:

Ceapa, beneficii pentru sanatate Ceapa si usturoiul pot preveni aparitia unor tipuri de cancer Ceapa - 100% sanatate naturala Informatii pe care trebuie sa le aflati despre branza Ceapa si usturoiul: aliment sau medicament Ceapa rosie - alimentul cu multiple beneficii asupra organismului 5 alimente pe care nu trebuie sa le mananci niciodata inainte sa faci sport Cei mai importanti medici din Romania in imagistica sanului prezenti la Bucuresti cu ultimele noutati in domeniu Colicile la sugari: sfaturi practice pentru parinti Beneficiile sucului de noni Spaghetele - informatii nutritionale Topul celor mai bune surse alimentare de proteine Boala de reflux gastroesofagian Listerioza – Infectia cu Listeria monocytogenes Clasificarea venelor varicoase Retete sanatoase de toamna