Briose cu branza si ceapa

Actualizat: 29 Iulie 2015
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Usor de tolerat de persoanele care sufera de ciroza hepatica, briosele cu branza si ceapa sunt hranitoare, delicioase si eficiente in stimularea apetitului alimentar.

Ingrediente:

Mod de preparare:

Preincalziti cuptorul la 180 de grade Celsius. Amestecati ambele tipuri de faina, praful de copt, piperul, ceapa data pe razatoare si branza rasa. Separat, bateti bine ouale impreuna cu laptele. Turnati aceasta mixtura in mijlocul amestecului de faina si amestecati cu grija, pana cand obtineti un aluat omogen (nu insistati prea mult, altfel briosele vor avea o consistenta prea tare).

Turnatul aluatul in forme de briose si coaceti-le 20-30 de minute (verificati cu o scobitoare daca s-au copt bine in mijloc). Serviti preparatul imediat.


Citeste si despre:

Tarta cu ciuperci si branza de capra Omleta cu praz si branza Brie Ardei umpluti cu branza slaba si curcan Strudel cu branza de vaci Macaroane cu branza, fara coacere Briose cu tarate si iaurt Frigarui cu branza de capra si masline Sensibilitatea la lumina puternica – cand soarele devine prea intens si ce putem face Scapa de matreata si dermatita seboreica – Descopera solutia testata pe toate tipurile de par! Macaroane cu branza Ceapa si usturoiul: aliment sau medicament Tarta cu oua, sunca si branza Pui italienesc (cacciatore) cu branza si paste Paste cu creveti, branza degresata si lamaie Mamaliguta cu branza si smantana Piept de pui cu lamaie si ceapa