Omleta cu praz si branza Brie

Actualizat: 06 Februarie 2015
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Omleta cu praz si branza Brie, preparata special pentru a fi bine tolerata pe persoanele care sufera de boala Crohn, se remarca prin aspectul elegant si aroma subtila.

Prin urmare, poate fi introdusa chiar intr-un meniu festiv. Reteta este suficienta pentru 1 portie.

Ingrediente:

Mod de preparare:
Incingeti o tigaie anti-aderenta si sotati prazul asezonat cu praful de usturoi timp de 5 minute, pana devine fraged, apoi transferati-l pe o farfurie. In aceeasi tigaie, topiti untul la foc potrivit. Bateti ouale bine cu sarea si piperul, apoi turnati compozitia in tigaia incinsa si asteptati pana cand marginile omletei se intaresc.

Impingeti cu spatula marginile spre centru, lasand partea lichida sa se scurga in tigaie.
Cand omleta este gata, presarati deasupra prazul sotat si garnisiti cu branza Brie. Indoiti omleta si asezati-o pe o farfurie.


Citeste si despre:

Informatii pe care trebuie sa le aflati despre branza Alimente sanatoase care va ajuta sa castigati in greutate Durerea de cap: 16 cauze posibile Legatura dintre migrene si hormoni 5 retete rapide si sanatoase pentru sarbatori Alimentele care va pot provoca migrene Ce alimente trebuie sa evitati in timpul sarcinii Probiotice, prebiotice si enzime digestive: de ce sunt atat de importante pentru sanatatea organismului? De ce merg romanii la stomatolog? Pentru un zambet ca la Hollywood Ai intoleranta la lactoza? Afla ce produse din lapte poti manca Diferenta dintre gastroenterita virala si toxiinfectia alimentara Recomandari nutritionale in sarcina Beneficiile sucului de noni Spaghetele - informatii nutritionale Cancerul colorectal - generalitati Tulburarile gastrointestinale