Omleta cu praz si branza Brie

Actualizat: 06 Februarie 2015
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Omleta cu praz si branza Brie, preparata special pentru a fi bine tolerata pe persoanele care sufera de boala Crohn, se remarca prin aspectul elegant si aroma subtila.

Prin urmare, poate fi introdusa chiar intr-un meniu festiv. Reteta este suficienta pentru 1 portie.

Ingrediente:

Mod de preparare:
Incingeti o tigaie anti-aderenta si sotati prazul asezonat cu praful de usturoi timp de 5 minute, pana devine fraged, apoi transferati-l pe o farfurie. In aceeasi tigaie, topiti untul la foc potrivit. Bateti ouale bine cu sarea si piperul, apoi turnati compozitia in tigaia incinsa si asteptati pana cand marginile omletei se intaresc.

Impingeti cu spatula marginile spre centru, lasand partea lichida sa se scurga in tigaie.
Cand omleta este gata, presarati deasupra prazul sotat si garnisiti cu branza Brie. Indoiti omleta si asezati-o pe o farfurie.


Citeste si despre:

Omleta cu spaghete Placinta de pui, cartofi si praz Fritatta (omleta) cu spanac Praz in stil grecesc Briose cu branza si ceapa Tarta cu ciuperci si branza de capra Ardei umpluti cu branza slaba si curcan Sensibilitatea la lumina puternica – cand soarele devine prea intens si ce putem face Scapa de matreata si dermatita seboreica – Descopera solutia testata pe toate tipurile de par! Strudel cu branza de vaci Macaroane cu branza, fara coacere Frigarui cu branza de capra si masline Macaroane cu branza Paste cu creveti, branza degresata si lamaie Omleta cu dovlecel Omleta din albusuri cu rosii si dovlecel