Mamaliguta cu branza si smantana

Actualizat: 23 Septembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Mamaliguta cu branza si smantana este un preparat care poate fi integrat cu succes in dieta bolnavilor de dislipidemie, o afectiune caracterizata prin dezechilibrul nivelului de lipide din sange.

Ingrediente:

Mod de preparare:

Pune apa cu sare la fiert, iar inainte de a incepe sa clocoteasca, adauga malaiul in ploaie si apoi amesteca bine cu lingura de lemn sau telul, pentru a preveni formarea cocoloaselor. Las-o sa fiarba cam 5-10 minute, apoi opreste focul.

Unge un platou cu unt, asaza feliile de branza sau cas, apoi smantana din loc in loc. Toarna mamaliga fierbinte pana acoperi toata suprafata platoului si taie ouale fierte deasupra.


Citeste si despre:

Frigarui cu branza de capra si masline Macaroane cu branza Cartofi copti cu dressing de smantana Sufleu cu branza de vaci si biscuiti Salata de sfecla cu branza Briose cu branza si ceapa Cartofi cu jambon Scapa de matreata si dermatita seboreica – Descopera solutia testata pe toate tipurile de par! Conferinta Anuala Swiss Group 2025: Viziune, Strategie si Puterea unei Echipe Unite Pui italienesc (cacciatore) cu branza si paste Macaroane cu branza, fara coacere Omleta cu praz si branza Brie Tarta cu oua, sunca si branza Strudel cu branza de vaci Salata cu rosii, ardei si branza Informatii pe care trebuie sa le aflati despre branza