Sufleu cu branza de vaci si biscuiti

Actualizat: 18 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Sufleul cu branza de vaci si biscuiti este un desert cu ingrediente usoare, iar modul de preparare este benefic pentru orice pacient bolnav de gastrita sau de alte afectiuni ale stomacului.

Ingrediente:

Mod de preparare:

Zdrobeste biscuitii fin si amesteca-i cu zaharul si laptele. Lasa-i deoparte, pama cand absorb lichidul si zaharul se topeste.

Intre timp, separa albusul de galbenus. Freaca galbenusul cu branza, vanilia si 20 g de unt si amesteca-l apoi cu biscuitii. Bate albusul si incorporeaza-l in amestecul de branza.

Unge o forma din ceramica cu untul ramas si adauga compozitia de sufleu. Preparatul nu se coace, ci se fierbe la bain marie, timp de 30 de minute. Sufleul se consuma imediat dupa preparare.


Citeste si despre:

Laptele de vaca in alimentatia sugarului si copilului mic Dieta Bernstein Fibrele si bolile diverticulare Dieta pentru copii supraponderali! Ardeti grasimile si dezvoltati-va musculatura in 5 saptamani Alimentatia corecta a copiilor Dieta pentru afectiunile gastrointestinale Ce inseamna, de fapt, un produs cosmetic NATURAL? Top 5 lucruri esentiale pe care sigur nu le stiai despre Omega-3 Tratamentul cancerului de colon - combaterea efectelor secundare Dieta pentru menopauza Gustari cu continut scazut de zahar 13 gustari sanatoase pentru pauzele de la serviciu Sfaturi nutritionale pentru adulti in perioada Covid 19 Regim alimentar in boala de reflux gastroesofagian si hernia hiatala 10 trucuri pentru a reduce colesterolul
Cere sfatul medicului ×