Sufleu cu branza de vaci si biscuiti

Actualizat: 18 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Sufleul cu branza de vaci si biscuiti este un desert cu ingrediente usoare, iar modul de preparare este benefic pentru orice pacient bolnav de gastrita sau de alte afectiuni ale stomacului.

Ingrediente:

Mod de preparare:

Zdrobeste biscuitii fin si amesteca-i cu zaharul si laptele. Lasa-i deoparte, pama cand absorb lichidul si zaharul se topeste.

Intre timp, separa albusul de galbenus. Freaca galbenusul cu branza, vanilia si 20 g de unt si amesteca-l apoi cu biscuitii. Bate albusul si incorporeaza-l in amestecul de branza.

Unge o forma din ceramica cu untul ramas si adauga compozitia de sufleu. Preparatul nu se coace, ci se fierbe la bain marie, timp de 30 de minute. Sufleul se consuma imediat dupa preparare.


Citeste si despre:

Strudel cu branza de vaci Sufleu de ou cu mere Sufleu de oua rapid Piure de banane si biscuiti Macaroane cu branza Biscuiti pestisori facuti in casa Mamaliguta cu branza si smantana Sensibilitatea la lumina puternica – cand soarele devine prea intens si ce putem face Scapa de matreata si dermatita seboreica – Descopera solutia testata pe toate tipurile de par! Salata cu rosii, ardei si branza Salata de spanac cu branza de vaci Salata de sfecla cu branza Briose cu branza si ceapa Pui italienesc (cacciatore) cu branza si paste Macaroane cu branza, fara coacere Omleta cu praz si branza Brie