Supa de linte

Actualizat: 24 Octombrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Informatii nutritionale:

Calorii: 182
Carbohidrati: 33 g
Proteine: 13 g

Ingrediente:


Mod de preparare:

  1. Se spala bine lintea, intr-o strecuratoare, sub jet de apa.
  2. Ceapa, usturoiul si telina se calesc in putin ulei intr-o tigaie, se adauga putina apa daca este cazul. Se amesteca lintea, apa, supa de pui, mirodeniile, sarea si se pun la fiert intr-un vas acoperit, la foc mic, timp de 20-30 minute.
  3. Se adauga amestecul din tigaie, morcovii si piperul negru. Se acopera vasul si se fierbe innabusit inca 30-45 minute, amestecand din cand in cand. Se scoate foaia de dafin.
  4. Se serveste calda, cu otet si rosii tocate, dupa gust.




Citeste si despre:

Supa de linte si morcovi Supa de linte cu tofu Supa simpla de morcovi Supa de pui Supa de dovlecel Supa usoara de pui si porumb Supa minestrone Sensibilitatea la lumina puternica – cand soarele devine prea intens si ce putem face Scapa de matreata si dermatita seboreica – Descopera solutia testata pe toate tipurile de par! Supa de varza Dieta cu supa de varza - beneficii si riscuri Supa de ceapa Supa crema de ciuperci Supa de mazare Supa crema de rosii si anghinare Supa toscana de fasole alba