Supa de linte

Actualizat: 24 Octombrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Informatii nutritionale:

Calorii: 182
Carbohidrati: 33 g
Proteine: 13 g

Ingrediente:


Mod de preparare:

  1. Se spala bine lintea, intr-o strecuratoare, sub jet de apa.
  2. Ceapa, usturoiul si telina se calesc in putin ulei intr-o tigaie, se adauga putina apa daca este cazul. Se amesteca lintea, apa, supa de pui, mirodeniile, sarea si se pun la fiert intr-un vas acoperit, la foc mic, timp de 20-30 minute.
  3. Se adauga amestecul din tigaie, morcovii si piperul negru. Se acopera vasul si se fierbe innabusit inca 30-45 minute, amestecand din cand in cand. Se scoate foaia de dafin.
  4. Se serveste calda, cu otet si rosii tocate, dupa gust.




Citeste si despre:

Alimentatia corecta pe timp de iarna Plan de detoxifiere pentru 7 zile Dieta pentru stimularea fertilitatii Ardeti grasimile si dezvoltati-va musculatura in 5 saptamani Retete pentru detoxifiere Beneficiile dietei mediteraneene Cum sa-ti pastrezi sanatatea pe timp de iarna Redefinirea standardelor in sanatate si nutritie Aronia si sanatatea cardiovasculara: un remediu pentru hipertensiune Detoxifiere naturala de primavara 6 nutrienti care nu trebuie sa lipseasca din dieta copiilor Dieta anticancer - Sfaturi alimentare pentru prevenirea si lupta impotriva cancerului Dieta ABS 10 modalitati simple pentru cresterea aportului de fibre Dieta potrivita pacientilor cu alergii de primavara Alimentatia pacientilor cu pirozis: sfaturi practice