File de peste cu sos de rosii

Actualizat: 22 Septembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Ingrediente:
200 g rosii proaspete sau intregi la conserva, tocate cubulete;
500 g peste alb file;
1/2 lingurita sare;
1/4 lingurita piper;
1/4 ceasca pesmet;
2 lingurite patrunjel uscat;
2 lingurite unt topit;
2 catei de usturoi;

Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 230 grade Celsius. Puneti intr-un vas termorezistent jumatate din cantitatea de rosii. Asezati deasupra pestele. Presarati sare si piper peste el. Adaugati restul de tomate. Amestecati pesmetul, patrunjelul, unul si usturoiul. Turnati amestecul peste peste. Introduceti vasul la cuptor si lasati-l pana cand carnea de peste poate fi desprinsa usor cu furculita (aproximativ 20 de minute).


Citeste si despre:

4 retete cu peste sanatoase si usor de preparat Plan de detoxifiere pentru 7 zile Capsunile: surse naturale de antioxidanti Dieta de vara a persoanelor cu diabet Prunele - beneficii si retete sanatoase 6 retete sanatoase de vara Alimente care va impiedica sa dormiti Urgenta stomatologica. Semnele care ar trebui sa te trimita imediat la dentist Cum poti profita de ultima tehnologie in materie de analize medicale Pestele ca aliment: beneficii si riscuri Alergiile la peste Consumul de peste poate ajuta la sanatatea inimii Evitarea consumului de mercur odata cu carnea de peste Beneficiile pentru sanatate ale uleiului de peste Ulei de peste Beneficiile consumului de peste
Cere sfatul medicului ×