File de peste cu sos de rosii

Actualizat: 22 Septembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Ingrediente:
200 g rosii proaspete sau intregi la conserva, tocate cubulete;
500 g peste alb file;
1/2 lingurita sare;
1/4 lingurita piper;
1/4 ceasca pesmet;
2 lingurite patrunjel uscat;
2 lingurite unt topit;
2 catei de usturoi;

Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 230 grade Celsius. Puneti intr-un vas termorezistent jumatate din cantitatea de rosii. Asezati deasupra pestele. Presarati sare si piper peste el. Adaugati restul de tomate. Amestecati pesmetul, patrunjelul, unul si usturoiul. Turnati amestecul peste peste. Introduceti vasul la cuptor si lasati-l pana cand carnea de peste poate fi desprinsa usor cu furculita (aproximativ 20 de minute).


Citeste si despre:

File de cod la gratar cu sos de rosii coapte Sos de rosii pentru spaghete File de pastrav cu sos de portocale Crap cu sos de rosii si ardei Supa de rosii Peste cu lamaie si usturoi Sos de spanac cu iaurt si usturoi Diminetile tale pot incepe fara durere de spate 7 avantaje ale unui sistem medical privat in Romania Paine de peste Supa crema de rosii 4 retete cu peste sanatoase si usor de preparat Ciorba de peste cu legume Salata de avocado si rosii Supa crema de rosii si anghinare Supa de rosii si avocado