Supa de pui

Actualizat: 24 Octombrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Ingrediente:


Mod de preparare:

  1. Puneti canile cu supa intr-o oala mare si lasati supa sa clocoteasca.
  2. Adaugati morcovii, telina, ceapa si spanacul.
  3. Cand morcovul s-a fiert, reduceti focul, adaugati orezul si carnea.
  4. Lasati sa fiarba inca 10 minute, opriti focul si presarati patrunjelul. Dupa gust, puneti sare si piper.



Citeste si despre:

Supa usoara de pui si porumb Supa din carne de vita cu spanac Supa de ceapa Supa crema de spanac cu smantana Supa crema de ciuperci Supa crema de spanac Orez fiert cu broccoli si pui Scapa de matreata si dermatita seboreica – Descopera solutia testata pe toate tipurile de par! Conferinta Anuala Swiss Group 2025: Viziune, Strategie si Puterea unei Echipe Unite Supa de linte Tocanita de pui cu fasole si spanac Supa de dovlecel Supa de legume Supa de rosii Supa crema de legume verzi Pilaf cu pui