Supa de ceapa

Actualizat: 24 Octombrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Ingrediente:


Mod de preparare:

  1. Se topeste unul intr-o tigaie.
  2. Se adauga ceapa si sarea peste unt, se lasa sa se topeasca in jur de 10 minute, amestecand constant.
  3. Se presara in ploaie faina, si se lasa inca doua minute.
  4. Se adauga supa si se lasa la fiert cam 30 de minute.
  5. Se pune sarea, se adauga crutoanele si deasupra parmezanul ras.
  6. Se serveste calda.

Citeste si despre:

Supa din carne de vita cu spanac Supa de pui Supa crema de spanac Supa crema de ciuperci Supa de dovlecel Supa de broccoli Supa usoara de pui si porumb Cum iti protejeaza pigmentul macular ochii in fiecare zi Tu esti atent la retractiile gingivale? Supa de rosii Supa de mazare Supa de vita cu legume Piept de pui cu lamaie si ceapa Supa de linte Supa toscana de fasole alba Supa minestrone