Supa usoara de pui si porumb

Actualizat: 21 Ianuarie 2015
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Supa usoara de pui si porumb este un preparat cu valoare nutritionala ridicata, potrivit pentru dieta bolnavilor de hepatita.

Uleiul de masline furnizeaza grasimi sanatoase, porumbul este un carbohidrat complex care induce rapid starea de satietate, iar carnea slaba de pui completeaza aportul zilnic necesar de proteine.

Ingrediente:

Mod de preparare:

Incingeti uleiul de masline intr-o oala mare si sotati ceapa maruntita si cartoful ras 1-2 minute. Adaugati apoi supa limpede de legume si porumbul, acoperiti oala si lasati totul la fiert circa 10 minute. Separat, fierbeti carnea de pui, aruncati apa si transferati-o in oala cu legumele. Asezonati cu piper negru si putina sare, daca doriti. La final, adaugati smantana si garnisiti supa cu patrunjelul proaspat.


Citeste si despre:

Supa de pui Supa de legume cu porumb Supa crema de ciuperci Supa de linte Supa crema de dovleac Supa rece de salata verde Supa crema de rosii si anghinare Sensibilitatea la lumina puternica – cand soarele devine prea intens si ce putem face Scapa de matreata si dermatita seboreica – Descopera solutia testata pe toate tipurile de par! Supa minestrone Pilaf cu pui Supa de ceapa Supa de dovlecel Placinta de pui, cartofi si praz Cuscus cu pui si dovlecel Supa de pui cu sparanghel