Salata de pui cu mere
Actualizat: 28 Noiembrie 2014
Salveaza articol
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate
Carnea de pui, merele si strugurii produc rareori reactii alergice, fiind alimente care pot fi consumate pentru controlul urticariei.
Quercitina din mere are un efect de contracarare a inflamatiilor cutanate, impiedicand eliberarea histaminei in celulele mastocite.
Ingrediente
- 500 grame piept de pui fiert, taiat cubulete
- 200 grame boabe de struguri, taiate in jumatate
- 120 de grame telina rasa fin
- 120 grame mere organice, taiate cuburi
- 6 lingurite de maioneza dietetica
- 2 lingurite zeama de lamaie
- sare si piper dupa gust
- cateva fruze proaspete de salata verde
Mod de preparare
- Amestecati primele cinci ingrediente intr-un bol mare.
- Separat, preparati dressingul din maioneza, zeama de lamaie, sarea si piperu.
- Turnati sosul peste ingredientele uscate, astfel incat sa fie acoperite in totalitate.
- Puneti frunzele de salata verde pe farfurie si asezati in mijlocul lor salata.