Salata de pui cu mere
Publicat: 28 Noiembrie 2014 | Actualizat: 28 Noiembrie 2014
Carnea de pui, merele si strugurii produc rareori reactii alergice, fiind alimente care pot fi consumate pentru controlul urticariei.
Quercitina din mere are un efect de contracarare a inflamatiilor cutanate, impiedicand eliberarea histaminei in celulele mastocite.
Ingrediente
- 500 grame piept de pui fiert, taiat cubulete
- 200 grame boabe de struguri, taiate in jumatate
- 120 de grame telina rasa fin
- 120 grame mere organice, taiate cuburi
- 6 lingurite de maioneza dietetica
- 2 lingurite zeama de lamaie
- sare si piper dupa gust
- cateva fruze proaspete de salata verde
Mod de preparare
- Amestecati primele cinci ingrediente intr-un bol mare.
- Separat, preparati dressingul din maioneza, zeama de lamaie, sarea si piperu.
- Turnati sosul peste ingredientele uscate, astfel incat sa fie acoperite in totalitate.
- Puneti frunzele de salata verde pe farfurie si asezati in mijlocul lor salata.