Salata de ton cu avocado

Actualizat: 22 Ianuarie 2015
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Aceasta salata de ton cu avocado este adaptata intocmai necesitatilor nutritionale ale persoanelor care sufera de boala Crohn. Grasimile saturate din maioneza sunt inlocuita de grasimile sanatoase din fructul de avocado. Puteti consuma aceasta salata cu paine prajita sau introdusa intr-un sandvis.

Ingrediente:

Mod de preparare:

Amestecati intr-un bol mare tonul, bucatile de avocado, ardeiul gras rosu, ceapa rosie, zeama de la lamaia verde si piperul negru. Combinati bine ingredientele cu o furculita si consumati salata imediat. Daca nu tolerati bine ceapa, o puteti inlocui cu praful de ceapa (pentru un plus de aroma).


Citeste si despre:

Salata de ton cu mazare Salata mediteraneana cu fasole si ton Salata de avocado si rosii Salata de ton marinat Chiftele de varza si ton Salata de ton cu legume Salata de somon cu piersici Tu esti atent la retractiile gingivale? Siguranta pe primul loc: cand seringa, branula si perfuzorul definesc siguranta clinica Salata de varza rosie cu mere Burger cu ton Salata asortata cu carne de curcan Placinta de orez cu ton Salata Waldorf Salata orientala Sandwich cu ton