Cotlet de porc la cuptor

Actualizat: 22 Septembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Ingrediente:

Mod de preparare:

  1. Se preincalzeste cuptorul la 200 grade C. Intr-o tigaie se prajeste cotletul la foc mediu in ulei, la foc mediu, pana se rumeneste. Cotletele se scot si se pun intr-o cratita sau vas termorezistent.
  2. Se amesteca orezul si telina, ceapa peste orez. Se pune apa peste ele.
  3. Se lasa cam 3 minute dupa ce apa ajunge la punctul de fierbere.
  4. Se adauga restul ingredientelor cu exceptia piperului verde si se mai lasa 2 minute la fiert, amestecand incontinuu. Apoi, compozitia se toarna peste cotletul de porc.
  5. Se acopera cu folie de aluminiu si se lasa la cuptor, timp de 60-70 de minute sau pana cand orezul este fiert si cotletul de porc este gatit (poate fi patruns cu usurinta cu furculita).
  6. Indepartati folia si puneti piperul gras si inelele de ardei deasupra, lasati tava sau vasul la copt inca 10-15 minute sau pana cand ardeiul gras este copt.

Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Dieta bogata in proteine Dieta pentru menopauza 9 sfaturi pentru a reduce caloriile de sarbatori! Adevaruri despre poftele alimentare Boli cauzate de deficitul de proteine Optiuni alimentare: ce tipuri de carne sa alegem Dieta Atkins: ghid pentru incepatori Urgenta stomatologica. Semnele care ar trebui sa te trimita imediat la dentist Cum poti profita de ultima tehnologie in materie de analize medicale 4 vitamine esentiale pentru un par sanatos Carnea de porc: beneficii si riscuri Este sau nu periculos cuptorul cu microunde? Riscurile ascunse ale consumului de carne de porc Pericolele la care ne expunem cand incalzim mancare la cuptorul cu microunde Beneficii si efecte adverse ale carnii de porc 5 retete rapide si sanatoase pentru sarbatori
Cere sfatul medicului ×