Supa de dovleac cu lapte

Actualizat: 27 Octombrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Informatii nutritionale/500g:

Calorii: 838
Glucide: 41.5
Grasimi: 19.1 g
Proteine: 11 g

Ingrediente:


Mod de preparare:

  1. Se taie felii dovleacul si se fierbe in apa.
  2. Se fierbe laptele, apoi se adauga grisul si se lasa pe foc pentru 15 min.
  3. Se amesteca apoi alptele cu dovleacul, se condimenteaza cu zahar si sare si se lasa la foc mic.
  4. Se adauga untul si supa este gata de servire.



Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Dovleacul, beneficii si retete sanatoase Alimentatia corecta pe timp de iarna Ardeti grasimile si dezvoltati-va musculatura in 5 saptamani 12 idei de meniuri lacto-ovo vegetariene care nu depasesc 500 de calorii Plan de detoxifiere pentru 7 zile 6 nutrienti care nu trebuie sa lipseasca din dieta copiilor Dieta anticancer - Sfaturi alimentare pentru prevenirea si lupta impotriva cancerului Cei mai importanti medici din Romania in imagistica sanului prezenti la Bucuresti cu ultimele noutati in domeniu Colicile la sugari: sfaturi practice pentru parinti Dieta ABS Dieta potrivita pacientilor cu alergii de primavara Dieta pentru stimularea fertilitatii Alimente sanatoase care va ajuta sa castigati in greutate Cele mai sanatoase 25 de alimente pentru inima Alimente care va incalzesc Sfaturi pentru o toamna sanatoasa: imunitate, alimentatie, dieta