Supa de dovleac cu lapte

Actualizat: 27 Octombrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Informatii nutritionale/500g:

Calorii: 838
Glucide: 41.5
Grasimi: 19.1 g
Proteine: 11 g

Ingrediente:


Mod de preparare:

  1. Se taie felii dovleacul si se fierbe in apa.
  2. Se fierbe laptele, apoi se adauga grisul si se lasa pe foc pentru 15 min.
  3. Se amesteca apoi alptele cu dovleacul, se condimenteaza cu zahar si sare si se lasa la foc mic.
  4. Se adauga untul si supa este gata de servire.



Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Supa-piure de conopida (varza) cu lapte si ou Supa de legume cu porumb Supa de vacuta cu oua Supa crema de dovleac Suc de morcovi cu lamaie Dovleacul, beneficii si retete sanatoase Vita cu sos Scapa de matreata si dermatita seboreica – Descopera solutia testata pe toate tipurile de par! Conferinta Anuala Swiss Group 2025: Viziune, Strategie si Puterea unei Echipe Unite Salata cu ridichi si castraveti Pasta de hering cu cartofi Salata de dovlecei cu fructe Dovlecei bulgaresti Salata cu crab Salata cu morcov si mar Sandwich cu ton