Dovlecei bulgaresti

Actualizat: 02 Iulie 2009
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Pentru: 4 portii
Dificultate: usor

dovlecei bulgaresti


  1. Se taie dovleceii, se trec prin faina si se prajesc in putin ulei. Se lasa apoi la racit.
  2. Se taie marunt ceapa si se caleste in uleiul ramas, se adauga rosiile feliate, spanacul, salata verde si patrunjelul. Se fierb inabusit pentru 10 minute.
  3. La sfarsit, se adauga suc de lamaie si zahar.
  4. Se condimenteaza cu sare dupa gust.
  5. Se aseaza dovlecelul in farfurie, se acopera cu legumele si se orneaza cu marar si frunze de salata.


Valori nutritive/portie (100 g):
Calorii:
94.5
Proteine: 1.57 g
Grasimi: 4.9 g
Glucide: 9.9

Va dorim pofta buna!



Citeste si despre:

Plan de detoxifiere pentru 7 zile Detoxifiere naturala de primavara 6 produse dietetice care ingrasa Alimente bogate in antioxidanti Cum sa preparati un sandwich sanatos Cat inseamna o portie de fructe sau legume? Dieta potrivita pacientilor cu alergii de primavara Hologic si Papapostolou Romania parteneri principali al celui mai important eveniment medical dedicat imagisticii si oncologiei sanului 3 lucruri pe care trebuie sa le stii despre tratamentul endometriozei Alimentatia corecta pe timp de iarna Dieta pe timp de vara Fibrele si bolile diverticulare Alimente sanatoase care va ajuta sa castigati in greutate Dieta Dukan Cele mai sanatoase 25 de alimente pentru inima Remedii naturale impotriva parazitilor intestinali