Dovlecei bulgaresti

Actualizat: 02 Iulie 2009
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Pentru: 4 portii
Dificultate: usor

dovlecei bulgaresti


  1. Se taie dovleceii, se trec prin faina si se prajesc in putin ulei. Se lasa apoi la racit.
  2. Se taie marunt ceapa si se caleste in uleiul ramas, se adauga rosiile feliate, spanacul, salata verde si patrunjelul. Se fierb inabusit pentru 10 minute.
  3. La sfarsit, se adauga suc de lamaie si zahar.
  4. Se condimenteaza cu sare dupa gust.
  5. Se aseaza dovlecelul in farfurie, se acopera cu legumele si se orneaza cu marar si frunze de salata.


Valori nutritive/portie (100 g):
Calorii:
94.5
Proteine: 1.57 g
Grasimi: 4.9 g
Glucide: 9.9

Va dorim pofta buna!



Citeste si despre:

Salata de dovlecei cu fructe Dovlecei cu smantana Supa de legume cu porumb Fasole rosie cu legume Salata de legume cu peste Orez dietetic Suc de morcovi cu lamaie De ce te trezesti cu mainile amortite si ce sa faci pentru un somn lipsit de griji Ghid pentru ingrijirea piciorului diabetic: cum sa previi complicatiile Salata cu ridichi si castraveti Macaroane cu branza si legume Salata de pui cu legume Vita cu sos Salata cu morcov si mar Supa-piure de conopida (varza) cu lapte si ou Pate dietetic