Vita cu sos

Actualizat: 17 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Informatii nutritionale/portie (100 g):

Calorii: 340
Proteine: 32.5 g
Grasimi: 21.3 g
Glucide: 7.27


Ingrediente:


Sosul de lapte:

  1. Se prepara sosul din 2 linguri de faina si 2 linguri de unt.
  2. Se stinge cu lapte clocotit si se condimenteaza cu sare.

Mod de preparare:

  1. Se taie carnea in fasii subtiri.
  2. Se da morcovul prin razatoare si se amesteca cu carnea, sosul de lapte si smantana groasa. Se amesteca si se pun la fiert la foc mic.
  3. Se aseaza in farfurie si se adauga unt topit.


Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Suc de morcovi cu lamaie Salata cu ridichi si castraveti Dovlecei bulgaresti Pate dietetic Salata cu morcov si mar Sandwich cu ton Salata de dovlecei cu fructe Ghid pentru ingrijirea piciorului diabetic: cum sa previi complicatiile Secretul unui ten impecabil: Cum sa scapi rapid de cosuri si pete Supa de dovleac cu lapte Supa de legume cu porumb Castraveti umpluti Supa-piure de conopida (varza) cu lapte si ou Fasole rosie cu legume Pasta de hering cu cartofi Orez dietetic