Supa crema de dovleac

Actualizat: 07 Octombrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Supa crema de dovleac este una dintre cele mai recomandate preparate pentru persoanele diagnosticate cu gastrita sau alte afectiuni gastrice:

Ingrediente:

Mod de preparare:

Topeste untul intr-o tigaie si caleste in el telina, morcovul, cartofii si dovleacul, timp de 5 minute, sau pana cand se rumenesc usor. Adauga apoi 3/4 din cantitatea de supa si lasa totul sa fiarba, la foc mic, cu capac, aproximativ 40 de minute sau pana cand toate legumele se inmoaie.

Transfera toata supa intr-un blender si mixeaza ingredientele pana obtii o crema. Pune crema pe foc, adauga restul de supa si mai las-o sa fiarba 1-2 minute, apoi asezoneaz-o dupa gust.


Citeste si despre:

Supa crema de spanac cu smantana Supa crema de rosii Supa crema de rosii si anghinare Supa crema de legume verzi Supa de dovleac cu lapte Supa crema de conopida Supa crema de morcovi si dovleac cu ghimbir Medicii urologi actualizeaza modul in care trateaza Infectia urinara – Iata ce trebuie sa stii Papapostolou prezinta tehnologia revolutionara care elimina frica de ace – “Sistemul de injectie fara ac - NFIS” Dovleacul, beneficii si retete sanatoase Supa de linte si morcovi 5 supe care ne ajuta sa slabim Supa crema de ciuperci Supa de cartofi dulci si ghimbir Placinta cu dovleac Supa rece de salata verde