Pasta de hering cu cartofi

Actualizat: 22 Septembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Informatii nutritionale/portie (60g):
Calorii: 140
Proteine: 5 g
Grasimi: 10.5
Glucide: 6.2 g

Ingrediente:


Mod de preparare:

  1. Se trece fileul prin masina de tocat.
  2. Se fierb cartofii, se maruntesc (piure) apoi se lasa la racit.
  3. Se amesteca bine piureul cu pasta de hering si se adauga laptele si untul.
  4. Se aseaza in farfurie si se orneaza cu verdeata.
  5. Se serveste pe paine.


Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Suc de morcovi cu lamaie Sandwich cu ton Pate dietetic Supa de legume cu porumb Supa-piure de conopida (varza) cu lapte si ou Salata cu ridichi si castraveti Gustari care ard calorii De ce te trezesti cu mainile amortite si ce sa faci pentru un somn lipsit de griji Ghid pentru ingrijirea piciorului diabetic: cum sa previi complicatiile Vita cu sos Gustari cu cel mult 100 de calorii Salata de dovlecei cu fructe Supa de dovleac cu lapte Dovlecei bulgaresti Fasole rosie cu legume Salata cu morcov si mar