Supa-piure de conopida (varza) cu lapte si ou

Publicat: 26 Ianuarie 2009

Informatii nutritionale/portie (500 g):
Calorii: 285
Proteine: 9.9 g
Grasimi: 11.3 g
Glucide: 32


Ingrediente:


Mod de preparare:

  1. Se taie felii cartofii.
  2. Se curata si se taie conopida (varza) si se amesteca cu cartofii. Se adauga 250 g de apa fierbinte si se pun la fiert.
  3. Se fierbe orezul in 250 de grame de apa.
  4. Se adauga 150 g de lapte si sare peste orez si pun din nou la fiert.
  5. Se amesteca apoi orezul cu cartofii si conopida (varza) si se mai lasa putin la fiert impreuna.
  6. Separat, se bat bine galbenusurile cu 150 g de lapte pana se formeaza o crema si se adauga peste supa de legume.
  7. Se adauga untul, se amesteca bine, apoi se serveste.


Supa are o consistenta mai groasa, apropiata de cea a piureului.





Citeste si despre:

Alaptarea Dieta potrivita pacientilor cu alergii de primavara Capsunile: surse naturale de antioxidanti 8 categorii de alimente care declanseaza sindromul de colon iritabil Cat inseamna o portie de fructe sau legume? Solutia ta naturala si intensa pentru candidoza! Dr. Horia Rosianu, aritmolog: Tulburarile de ritm ventriculare, o complicatie la distanta a infarctului miocardic Prima ta solutie in diabet! 28 de alimente supernutritive Dieta pentru persoanele cu ficat gras 12 idei de meniuri lacto-ovo vegetariene care nu depasesc 500 de calorii Zece beneficii ale unei alimentatii sanatoase Vitamine pentru un bronz sanatos