Supa-piure de conopida (varza) cu lapte si ou

Actualizat: 24 Octombrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Informatii nutritionale/portie (500 g):
Calorii: 285
Proteine: 9.9 g
Grasimi: 11.3 g
Glucide: 32


Ingrediente:


Mod de preparare:

  1. Se taie felii cartofii.
  2. Se curata si se taie conopida (varza) si se amesteca cu cartofii. Se adauga 250 g de apa fierbinte si se pun la fiert.
  3. Se fierbe orezul in 250 de grame de apa.
  4. Se adauga 150 g de lapte si sare peste orez si pun din nou la fiert.
  5. Se amesteca apoi orezul cu cartofii si conopida (varza) si se mai lasa putin la fiert impreuna.
  6. Separat, se bat bine galbenusurile cu 150 g de lapte pana se formeaza o crema si se adauga peste supa de legume.
  7. Se adauga untul, se amesteca bine, apoi se serveste.


Supa are o consistenta mai groasa, apropiata de cea a piureului.





Citeste si despre:

Supa de dovleac cu lapte Supa de legume cu porumb Dieta cu supa de varza Supa de vacuta cu oua Dieta cu supa de varza - beneficii si riscuri Salata de varza Supa crema de conopida Ghid pentru ingrijirea piciorului diabetic: cum sa previi complicatiile Secretul unui ten impecabil: Cum sa scapi rapid de cosuri si pete Suc de morcovi cu lamaie Salata cu ridichi si castraveti Pasta de hering cu cartofi Vita cu sos Salata cu crab Salata cu morcov si mar Salata de dovlecei cu fructe