Salata cu morcov si mar

Publicat: 23 Ianuarie 2009

Pentru: 4 portii
Dificultate: usoara

retet dietetice


  1. Se curata morcovul si se taie pai.
  2. Se curata merele si se taie felii.
  3. Se fierb prunele 20 de minute apoi se taie bucatele.
  4. Se amesteca toate ingredientele de la punctele 1,2 si 3 si se adauga zaharul.
  5. Se aseaza in farfurie si se orneaza cu branza.


Valori nutritive/portie (165 g):
Calorii: 238
Proteine: 1.6 g
Lipide: 3.9 g
Glucide: 48.9

Va dorim pofta buna!



Citeste si despre:

4 motive pentru a servi o salata zilnic Excesul de fructe si cresterea in greutate Alimentatia si varsta - Rolul fibrelor in dieta 6 produse dietetice care ingrasa Adevaruri despre poftele alimentare Postbioticele – O noua solutie pentru sanatatea intestinului Probleme cu acneea? Solutiile naturale sunt cele recomandate Tratamentul minim invaziv al ocluziilor coronariene cronice totale, disponibil la centrele ARES din tara Dieta de 1200 de calorii Arsurile stomacale: 10 sfaturi pentru sarbatori Nutritia pe timpul verii Hipertensiunea si alimentatia Suplimente alimentare utilizate pentru scaderea colesterolului