Salata cu morcov si mar

Actualizat: 02 Iulie 2009
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Pentru: 4 portii
Dificultate: usoara

retet dietetice


  1. Se curata morcovul si se taie pai.
  2. Se curata merele si se taie felii.
  3. Se fierb prunele 20 de minute apoi se taie bucatele.
  4. Se amesteca toate ingredientele de la punctele 1,2 si 3 si se adauga zaharul.
  5. Se aseaza in farfurie si se orneaza cu branza.


Valori nutritive/portie (165 g):
Calorii: 238
Proteine: 1.6 g
Lipide: 3.9 g
Glucide: 48.9

Va dorim pofta buna!



Citeste si despre:

4 motive pentru a servi o salata zilnic Excesul de fructe si cresterea in greutate Alimentatia si varsta - Rolul fibrelor in dieta 6 produse dietetice care ingrasa Adevaruri despre poftele alimentare Dieta de 1200 de calorii Arsurile stomacale: 10 sfaturi pentru sarbatori Cei mai importanti medici din Romania in imagistica sanului prezenti la Bucuresti cu ultimele noutati in domeniu Colicile la sugari: sfaturi practice pentru parinti Nutritia pe timpul verii Hipertensiunea si alimentatia Suplimente alimentare utilizate pentru scaderea colesterolului Dieta cu calorii negative Masa corporala ideala Mineralele: functii si beneficii Carbohidrati benefici si nocivi pentru organism