Salata cu morcov si mar

Publicat: 23 Ianuarie 2009

Pentru: 4 portii
Dificultate: usoara

retet dietetice


  1. Se curata morcovul si se taie pai.
  2. Se curata merele si se taie felii.
  3. Se fierb prunele 20 de minute apoi se taie bucatele.
  4. Se amesteca toate ingredientele de la punctele 1,2 si 3 si se adauga zaharul.
  5. Se aseaza in farfurie si se orneaza cu branza.


Valori nutritive/portie (165 g):
Calorii: 238
Proteine: 1.6 g
Lipide: 3.9 g
Glucide: 48.9

Va dorim pofta buna!



Citeste si despre:

4 motive pentru a servi o salata zilnic Excesul de fructe si cresterea in greutate Alimentatia si varsta - Rolul fibrelor in dieta 6 produse dietetice care ingrasa Adevaruri despre poftele alimentare Melasma – cea mai raspandita afectiune a pielii post sezon cald Nu ignora hipertensiunea arteriala, chiar daca ai 30 de ani Noutati in tratamentul afectiunilor articulatiei genunchiului prin recuperare robotica Dieta de 1200 de calorii Arsurile stomacale: 10 sfaturi pentru sarbatori Nutritia pe timpul verii Hipertensiunea si alimentatia Suplimente alimentare utilizate pentru scaderea colesterolului