Sandwich cu ton

Actualizat: 02 Iulie 2009
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Pentru: 4 portii
Dificultate: usor


  1. Se taie franzela in jumatate pe lungime. Se extrage miezul; grosimea painii trebuie sa ramana de aproxomativ 1 cm.
  2. Se amesteca tonul, maioneza, sucul de lamaie si piperul.
  3. Se aseaza frunzele de salata pe partea de jos a franzelei.
  4. Peste frunze se aseaza salata de ton.
  5. Se aranjeaza apoi feliile de albus, rosii si mararul.
  6. Se acopera cu cealalta bucata de franzela si se taie felii pentru a se servi.


Reteta recomandata diabeticilor!


Valori nutritive/portie:
Calorii:
350
Proteine: 22 g
Grasimi: 4 g
Glucide: 56 mg
Colesterol: 18 mg


Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Sandwich dietetic Suc de morcovi cu lamaie Pasta de hering cu cartofi Macaroane cu branza si legume Salata cu ridichi si castraveti Pate dietetic Gustari cu cel mult 100 de calorii Escare: ce sunt, factori de risc, cum se pot preveni, stadii si optiuni de tratament Cu un pas inaintea menopauzei. Recomandarea specialistilor din Germania. Gustari care ard calorii Vita cu sos Suc de fructe Dovlecei bulgaresti Salata cu morcov si mar Castraveti umpluti Cocktail de banane si piersici