Sandwich cu ton

Publicat: 26 Ianuarie 2009

Pentru: 4 portii
Dificultate: usor


  1. Se taie franzela in jumatate pe lungime. Se extrage miezul; grosimea painii trebuie sa ramana de aproxomativ 1 cm.
  2. Se amesteca tonul, maioneza, sucul de lamaie si piperul.
  3. Se aseaza frunzele de salata pe partea de jos a franzelei.
  4. Peste frunze se aseaza salata de ton.
  5. Se aranjeaza apoi feliile de albus, rosii si mararul.
  6. Se acopera cu cealalta bucata de franzela si se taie felii pentru a se servi.


Reteta recomandata diabeticilor!


Valori nutritive/portie:
Calorii:
350
Proteine: 22 g
Grasimi: 4 g
Glucide: 56 mg
Colesterol: 18 mg


Va dorim pofta buna!


Email

Citeste si despre:

Cum sa preparati un sandwich sanatos Dieta de 1200 de calorii Un meniu de 7 zile pentru sezonul gripei si racelilor Detoxifiere naturala de primavara Importanta tipului de colesterol in bolile cardiace De ce transpiri mult? Dr. Daniela Stratomir, medic primar medicina de laborator, MedLife – Teste pentru detectarea anticorpilor specifici COVID-19 Mentine-ti ficatul sanatos! Profitati de vara - imbogatiti-va dieta cu legume proaspete! Alimente sanatoase care va ajuta sa castigati in greutate 27 de idei pentru un mic dejun gustos si sanatos Dieta in functie de grupa sanguina Diete specifice pentru detoxifiere