Sandwich cu ton
Actualizat: 02 Iulie 2009
Salveaza articol
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate
Pentru: 4 portii
Dificultate: usor
- 480 g franzela
- 200 g ton (conserva)
- 75 g maioneza fara grasimi
- 1 lingurita suc de lamaie
- piper
- 2 frunze salata
- 3 albusuri oua fierte (feliate)
- 2 rosii coapte feliate subtire
- marar
- Se taie franzela in jumatate pe lungime. Se extrage miezul; grosimea painii trebuie sa ramana de aproxomativ 1 cm.
- Se amesteca tonul, maioneza, sucul de lamaie si piperul.
- Se aseaza frunzele de salata pe partea de jos a franzelei.
- Peste frunze se aseaza salata de ton.
- Se aranjeaza apoi feliile de albus, rosii si mararul.
- Se acopera cu cealalta bucata de franzela si se taie felii pentru a se servi.
Reteta recomandata diabeticilor!
Valori nutritive/portie:
Calorii: 350
Proteine: 22 g
Grasimi: 4 g
Glucide: 56 mg
Colesterol: 18 mg
Va dorim pofta buna!