Sandwich cu ton

Actualizat: 02 Iulie 2009
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Pentru: 4 portii
Dificultate: usor


  1. Se taie franzela in jumatate pe lungime. Se extrage miezul; grosimea painii trebuie sa ramana de aproxomativ 1 cm.
  2. Se amesteca tonul, maioneza, sucul de lamaie si piperul.
  3. Se aseaza frunzele de salata pe partea de jos a franzelei.
  4. Peste frunze se aseaza salata de ton.
  5. Se aranjeaza apoi feliile de albus, rosii si mararul.
  6. Se acopera cu cealalta bucata de franzela si se taie felii pentru a se servi.


Reteta recomandata diabeticilor!


Valori nutritive/portie:
Calorii:
350
Proteine: 22 g
Grasimi: 4 g
Glucide: 56 mg
Colesterol: 18 mg


Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Cum sa preparati un sandwich sanatos Dieta de 1200 de calorii Un meniu de 7 zile pentru sezonul gripei si racelilor Detoxifiere naturala de primavara Importanta tipului de colesterol in bolile cardiace Profitati de vara - imbogatiti-va dieta cu legume proaspete! Alimente sanatoase care va ajuta sa castigati in greutate Colicile la sugari: sfaturi practice pentru parinti 3 lucruri pe care trebuie sa le stii despre scarlatina 27 de idei pentru un mic dejun gustos si sanatos Dieta in functie de grupa sanguina Diete specifice pentru detoxifiere 11 gustari cu continut redus de carbohidrati Alimente satioase Dieta Ornish Dieta care previne aparitia pietrelor la rinichi