Supa de vacuta cu oua

Actualizat: 29 Octombrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Informatii nutritionale/500g :
Calorii: 198
Carbohidrati: 10
Grasimi: 13.5 g
Proteine: 1.07 g


Ingrediente:


Mod de preparare:

  1. Se taie in bucati de 5 cm oase de vita si se fierb timp de aproximativ 3 ore.
  2. Se fierb morcovii si radacina de patrunjel si se taie apoi toate pai.
  3. Se amesteca mazarea cu legumele.
  4. Se introduc toate legumele in supa de vacuta (din care s-au scos oasele) si se lasa cateva minute la fiert.
  5. Intr-un vas, se amesteca bine oul cu laptele si se condimenteaza cu sare. Se unge o tigaie cu putin ulei si se pune la gatit amestecul de lapte cu ou. Dupa coacere, se va obtine o omleta, care se taie in bucati medii. Bucatile de omleta se aseaza in farfurii si se acopera cu supa. Se presara patrunjel si se serveste.


    Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Cum prevenim toxiinfectia alimentara provocata de consumul de oua Intoxicatia alimentara cu oua 5 supe care ne ajuta sa slabim 7 motive pentru care puteti sa consumati mai multe oua Dieta cu supa de varza Dieta cu supa de varza - beneficii si riscuri Cate oua este recomandat sa consumi zilnic Ce este cancerul pancreatic si cum se aplica „chirurgia Whipple” in procesul de tratament? Probioticele si microbiota: de ce sunt atat de importante si cum ne influenteaza viata? Tot ce trebuie sa stiti despre consumul de oua Informatii surprinzatoare despre oua Motive pentru care este bine sa mancati oua Consumul de gluten: benefic sau nociv Alimentatia corecta pe timp de iarna Constipatia Dieta doar cu lichide. Ce presupune si la ce riscuri te-ai putea expune