Supa de vacuta cu oua

Actualizat: 29 Octombrie 2014

Informatii nutritionale/500g :
Calorii: 198
Carbohidrati: 10
Grasimi: 13.5 g
Proteine: 1.07 g


Ingrediente:


Mod de preparare:

  1. Se taie in bucati de 5 cm oase de vita si se fierb timp de aproximativ 3 ore.
  2. Se fierb morcovii si radacina de patrunjel si se taie apoi toate pai.
  3. Se amesteca mazarea cu legumele.
  4. Se introduc toate legumele in supa de vacuta (din care s-au scos oasele) si se lasa cateva minute la fiert.
  5. Intr-un vas, se amesteca bine oul cu laptele si se condimenteaza cu sare. Se unge o tigaie cu putin ulei si se pune la gatit amestecul de lapte cu ou. Dupa coacere, se va obtine o omleta, care se taie in bucati medii. Bucatile de omleta se aseaza in farfurii si se acopera cu supa. Se presara patrunjel si se serveste.


    Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Cum prevenim toxiinfectia alimentara provocata de consumul de oua Intoxicatia alimentara cu oua 5 supe care ne ajuta sa slabim 7 motive pentru care puteti sa consumati mai multe oua Dieta cu supa de varza Mentine-ti sistemul nervos sanatos cu solutii naturale! Durere sub coaste in partea dreapta? Cand ar trebui sa te ingrijoreze durerea de ficat Suferi de alergii? Iata cateva antihistaminice naturale Dieta cu supa de varza - beneficii si riscuri Cate oua este recomandat sa consumi zilnic Tot ce trebuie sa stiti despre consumul de oua Informatii surprinzatoare despre oua Motive pentru care este bine sa mancati oua
TEST PCR
REAL TIME PCR-COVID-19
rezultat in 24h
280
249 lei