Pilaf dietetic cu carne de vitel

Actualizat: 29 Octombrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Pilaful cu carne de vitel este un preparat recomandat in urticarie, intrucat cuprinde ingrediente cu potential alergenic scazut:

Ingrediente:

Mod de preparare:

Pune carnea fiarta taiata bucati intr-o cratita cu putin ulei si cu morcovul tocat marunt. Adauga putina apa si inabusa un pic ingredientele (nu le lasa sa se prajeasca). Adauga orezul si amesteca un minut, apoi toarna supa si potriveste pilaful de sare. Baga cratita la cuptor, pana cand orezul absoarbe supa si este fiert. Presara patrunjel proaspat tocat deasupra.


Citeste si despre:

Dieta bogata in proteine Carnea de porc: beneficii si riscuri Mituri si informatii nutritionale despre carnea de peste Carnea si leguminoasele. Piramida nutritionala Hormonii de crestere din carnea de pui - riscuri pentru sanatate Bauturile dietetice sunt periculoase pentru rinichi Consumul de carne rosie este nociv pentru sanatate? #roboterapeut, un aparat de top in orasul medical, care te ajuta sa mergi mai departe, mai usor! Urgenta stomatologica. Semnele care ar trebui sa te trimita imediat la dentist Optiuni alimentare: ce tipuri de carne sa alegem Beneficiile consumului de carne de curcan Tot ce trebuie sa stii despre consumul de carne de pui: avantaje si dezavantaje 7 beneficii ale consumului carnii de miel Cat de nociva poate fi carnea la gratar? Riscurile ascunse ale consumului de carne de porc Carnea procesata. De ce reprezinta un pericol
Cere sfatul medicului ×