Pilaf dietetic cu carne de vitel

Actualizat: 29 Octombrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Pilaful cu carne de vitel este un preparat recomandat in urticarie, intrucat cuprinde ingrediente cu potential alergenic scazut:

Ingrediente:

Mod de preparare:

Pune carnea fiarta taiata bucati intr-o cratita cu putin ulei si cu morcovul tocat marunt. Adauga putina apa si inabusa un pic ingredientele (nu le lasa sa se prajeasca). Adauga orezul si amesteca un minut, apoi toarna supa si potriveste pilaful de sare. Baga cratita la cuptor, pana cand orezul absoarbe supa si este fiert. Presara patrunjel proaspat tocat deasupra.


Citeste si despre:

Pilaf cu pui Orez brun cu carne de curcan Salata asortata cu carne de curcan Pilaf cu fasole rosie Optiuni alimentare: ce tipuri de carne sa alegem Beneficiile consumului de carne de curcan Consumul de carne si cancerul de colon Tu esti atent la retractiile gingivale? Siguranta pe primul loc: cand seringa, branula si perfuzorul definesc siguranta clinica Carne de vita fiarta cu morcovi si patrunjel Budinca de orez cu pere si scortisoara Pilaf de mei, quinoa si linte Tot ce trebuie sa stii despre consumul de carne de pui: avantaje si dezavantaje Burger cu somon Reteta Monica Tatoiu Strudel cu branza de vaci