Salata asortata cu carne de curcan

Actualizat: 07 Ianuarie 2015
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Bogata in proteine si alti nutrienti importanti pentru sanatatea organismului, salata asortata cu carne de curcan poate fi un fel principal hranitor, excelent de adaugat in dieta pentru anemie.

Ingrediente:

Mod de preparare:

Spalati bine carnea de curcan si preparati-o prin fierbere, in apa sau in oala de gatit la aburi. Scurgeti-o bine si taiati-o cuburi. Intr-un bol, amestecati salata verde taiata fasii, fasolea neagra, rosiile taiate cuburi, porumbul, branza parmezan si chipsurile de porumb. Adaugati carnea si amestecati usor cu o spatula. Serviti preparatul imediat.


Citeste si despre:

Beneficiile consumului de carne de curcan Curcan vs. pui: beneficii nutritionale Optiuni alimentare: ce tipuri de carne sa alegem Topul celor mai bogate surse alimentare de proteine 9 alimente recomandate cand aveti gripa 10 trucuri pentru a reduce colesterolul Alimentatia corecta pe timp de iarna Cei mai importanti medici din Romania in imagistica sanului prezenti la Bucuresti cu ultimele noutati in domeniu Colicile la sugari: sfaturi practice pentru parinti Poftele alimentare si nevoile organismului Dieta pentru stimularea fertilitatii Cele 7 substante nutritive esentiale unei diete echilibrate Proteinele: tipuri, alimentatie si cantitatea necesara Regimul alimentar dupa colecistectomie Regimul alimentar in cancer Regim pentru cresterea masei musculare