Salata asortata cu carne de curcan
Actualizat: 07 Ianuarie 2015
Salveaza articol
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate
Bogata in proteine si alti nutrienti importanti pentru sanatatea organismului, salata asortata cu carne de curcan poate fi un fel principal hranitor, excelent de adaugat in dieta pentru anemie.
Ingrediente:
- 110 grame carne de curcan (fara piele, oase sau grasime)
- 2 lingurite de coriandru
- 450 grame salata verde
- 30 grame fasole neagra la conserva
- 70 grame rosii taiate cuburi
- 30 grame porumb la conserva
- 1 lingura de branza parmezan
- 5 chipsuri de porumb (tortilla), maruntite
Mod de preparare:
Spalati bine carnea de curcan si preparati-o prin fierbere, in apa sau in oala de gatit la aburi. Scurgeti-o bine si taiati-o cuburi. Intr-un bol, amestecati salata verde taiata fasii, fasolea neagra, rosiile taiate cuburi, porumbul, branza parmezan si chipsurile de porumb. Adaugati carnea si amestecati usor cu o spatula. Serviti preparatul imediat.