Carne de vita fiarta cu morcovi si patrunjel

Actualizat: 18 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Carnea de vita poate fi consumata in siguranta de persoanele care sufera de urticarie, cata vreme este preparata prin fierbere si nu se folosesc alte ingrediente care ar putea creste nivelul inflamatiilor in corp.

Reteta de mai jos este semnata de faimosul bucatar britanic Gordon Ramsay si adaptata restrictiilor impuse de urticarie.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Taiati muschiul de vita in patru bucati mari. Introduceti carnea intr-o oala cu apa si puneti totul la fiert.
  2. Cand incepe sa clocoteasca, dati focul mai mic si, folosind o spumiera, indepartati constant spuma formata.
  3. Cand apa scade suficient si carnea este oparita, turnati peste supa de legume si lasati totul la fiert, la foc mic.
  4. Intre timp, curatati legumele, spalati-le bine si adaugati-le in oala, alaturi de carne.
  5. Asezonati cu sare. Lasati totul la fiert aproximativ 2 ore.
  6. Daca lichidul scade, completati cu apa, astfel incat carnea sa se fragezeasca in sos.
  7. Cand legumele sunt foarte fragede si carnea bine facuta, scurgeti lichidul, puneti cate o bucata de carne pe o farfurie si asezati deasupra legumele fierte.
  8. Asezonati cu patrunjel proaspat.

Citeste si despre:

Supa din carne de vita cu spanac Friptura de vita cu vinete Tocanita de vita cu vin rosu Pilaf dietetic cu carne de vitel Friptura de vita cu ciuperci Supa de vita cu legume Frigarui cu carne de vita Unde poti merge cu copilul de urgenta daca are simptome de enterocolita severa? Infectii Urinare recurente – Ghid de Profilaxie Briose din carne de vita cu piure de cartofi Prajitura cu morcovi si ananas Supa de linte si morcovi Ardei dietetici umpluti cu carne de vita Vita cu sos Supa de vita cu orz Supa simpla de morcovi