Negresa

Actualizat: 20 Octombrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Informatii nutritionale:
Grasimi: 12 g
Glucide: 16 g
Calorii: 186

Pentru: 12 portii

Ingrediente:

  1. Incingeti cuptorul la 150 grade celsius.
  2. Se pune tava pe gratarul din mijlocul cuptorului.
  3. Intr-un castron mic se cerne faina si se adauga praful de copt.
  4. In alt recipient amestecati apa, vanilia si cacao.
  5. Intr-un castorn mare preferabil din metal pus deasupra unei cratite cu apa fierbinte (dar partea de jos a castronului sa nu atinga apa) se amesteca untul si ciocolata pana se topesc si se omogenizeaza.
  6. Separat se amesteca 2 albusuri si un ou intreg, zaharul si indulcitorul.
  7. Se incorporeaza cu amestecul cu vanilie si cacao.
  8. Se adauga apoi ciocolata si untul topite si faina cu praful de copt.
  9. Se incorporeaza totul bine.
  10. Se toarna aluatul tava din cuptor.
  11. Se coace aproximativ 20 de minute, iar tava se intoarce de mai multe ori in cuptor.
  12. Se lasa prajitura sa se raceasca (cam o ora).


Citeste si despre:

Negresa Prajitura cu mere si caramel Mere coapte 4 retete de desert sanatoase si apetisante Retete sanatoase de toamna Cocktail de banane si piersici Placinta cu crema de banana Ghid pentru ingrijirea piciorului diabetic: cum sa previi complicatiile Secretul unui ten impecabil: Cum sa scapi rapid de cosuri si pete Parfait de vanilie cu migdale Dovlecei bulgaresti 4 retete recomandate ca alternative sanatoase la preparate bogate in calorii Suc de morcovi cu lamaie Salata de varza Salata de legume Vita cu sos