Cartofi la cuptor cu parmezan
Actualizat: 17 Noiembrie 2014
Salveaza articol
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate
Ingrediente:
- 300 g cartofi
- 400 g ceapa
- 1 lingura ulei
- 1 ou
- 20 g unt
- 3 linguri parmezan
- sare
- piper
Mod de preparare:
- Se fierb cartofii timp de 20 de minute
- Se curata si se toaca ceapa, apoi se caleste in ulei, la foc mic, timp de 10 minute.
- Se incalzeste cuptorul la 200 de grade C.
- Cartofii se scot din apa si se se piseaza (piure), apoi se amesteca cu ceapa si cu oul batut si se condimenteaza cu sare si piper.
- Continutul se aseaza in tava si se presara cu parmezan. Deasupra, se adauga bucati de unt.
- Se lasa la cuptor timp de 15-20 de minute.
Tips pentru dieta:
Este o reteta foarte gustoasa, echilibrata si cu un nivel scazut de grasimi.
Va dorim pofta buna!