Cartofi la cuptor cu parmezan

Actualizat: 17 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Ingrediente:

Mod de preparare:

  1. Se fierb cartofii timp de 20 de minute
  2. Se curata si se toaca ceapa, apoi se caleste in ulei, la foc mic, timp de 10 minute.
  3. Se incalzeste cuptorul la 200 de grade C.
  4. Cartofii se scot din apa si se se piseaza (piure), apoi se amesteca cu ceapa si cu oul batut si se condimenteaza cu sare si piper.
  5. Continutul se aseaza in tava si se presara cu parmezan. Deasupra, se adauga bucati de unt.
  6. Se lasa la cuptor timp de 15-20 de minute.


Tips pentru dieta:
Este o reteta foarte gustoasa, echilibrata si cu un nivel scazut de grasimi.

Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

5 motive de a include cartofii in dieta Ardeti grasimile si dezvoltati-va musculatura in 5 saptamani Diete specifice pentru detoxifiere Castanele beneficii, informatii nutritionale si retete sanatoase Ce ar trebui sa contina o masa sanatoasa Retete sanatoase de toamna Fasolea verde - informatii nutritionale si retete sanatoase Cei mai importanti medici din Romania in imagistica sanului prezenti la Bucuresti cu ultimele noutati in domeniu Colicile la sugari: sfaturi practice pentru parinti Prunele - beneficii si retete sanatoase 6 retete sanatoase de vara Dovleacul, beneficii si retete sanatoase 4 retete cu peste sanatoase si usor de preparat 4 retete de desert sanatoase si apetisante Quinoa, informatii utile si retete sanatoase 5 retete simple pentru o piele sanatoasa pe timp de vara