Cartofi la cuptor cu parmezan

Actualizat: 17 Noiembrie 2014

Ingrediente:

Mod de preparare:

  1. Se fierb cartofii timp de 20 de minute
  2. Se curata si se toaca ceapa, apoi se caleste in ulei, la foc mic, timp de 10 minute.
  3. Se incalzeste cuptorul la 200 de grade C.
  4. Cartofii se scot din apa si se se piseaza (piure), apoi se amesteca cu ceapa si cu oul batut si se condimenteaza cu sare si piper.
  5. Continutul se aseaza in tava si se presara cu parmezan. Deasupra, se adauga bucati de unt.
  6. Se lasa la cuptor timp de 15-20 de minute.


Tips pentru dieta:
Este o reteta foarte gustoasa, echilibrata si cu un nivel scazut de grasimi.

Va dorim pofta buna!


Email

Citeste si despre:

5 motive de a include cartofii in dieta Ardeti grasimile si dezvoltati-va musculatura in 5 saptamani Ce anticorpi apar in urma infectiei cu SARS-CoV-2 si cand se dezvolta? Explicatiile specialistilor MedLife Mentine-ti ficatul sanatos! MedLife a identificat 88 de cazuri noi cu tulpina britanica, din 94 de probe secventiate Diete specifice pentru detoxifiere Castanele beneficii, informatii nutritionale si retete sanatoase