Placinta cu crema de banana
Actualizat: 17 Noiembrie 2014
Salveaza articol
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate
Informatii nutritionale:
Grasimi: 3,7 g,
Calorii: 114,8
Ingrediente:
- 9 biscuiti de graham
- 1/4 de ceasca indulcitor
- 3 linguri de ulei de canola sau de rapita
- 2 bucati de banane coapte
- 1 pachet de branza light, degresata
- 1 plic de budinca de banana
- 1 cana mica de lapte degresat
Mod de preparare:
- Se zdrobesc biscuitii pana devin de consistenta fainii.
- Se adauga indulcitorul,iar apoi uleiul de canola sau rapita si se amesteca bine cu blenderul pana ce compozitia devine compacta.
- Se toarna biscuitii pe un platou, se adauga bananele feliate.
- Intr-un castron se amesteca 1/2 din ceasca cu lapte cu plicul de budinca si se amesteca pana se intareste budinca.
- Se adauga apoi crema de branza si se omogenizeaza continutul. Se toarna si restul de lapte si se mixeaza totul.
- Se toarna compozitia peste amestecul de banane si se acopera cu o folie de plastic.
- Se lasa minim 2-3 ore la frigider si se serveste rece.
Va dorim pofta buna!