Placinta cu crema de banana

Actualizat: 17 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Informatii nutritionale:
Grasimi: 3,7 g,
Calorii: 114,8

Ingrediente:

  1. Se zdrobesc biscuitii pana devin de consistenta fainii.
  2. Se adauga indulcitorul,iar apoi uleiul de canola sau rapita si se amesteca bine cu blenderul pana ce compozitia devine compacta.
  3. Se toarna biscuitii pe un platou, se adauga bananele feliate.
  4. Intr-un castron se amesteca 1/2 din ceasca cu lapte cu plicul de budinca si se amesteca pana se intareste budinca.
  5. Se adauga apoi crema de branza si se omogenizeaza continutul. Se toarna si restul de lapte si se mixeaza totul.
  6. Se toarna compozitia peste amestecul de banane si se acopera cu o folie de plastic.
  7. Se lasa minim 2-3 ore la frigider si se serveste rece.


Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Top 8 surse ascunse de sare Beneficiile cojilor de banana Cremele de la A la Z Merele si bananele in alimentatia copiilor Pericolele utilizarii cremelor de protectie solara Cum alegi crema de protectie solara potrivita Bananele: surse naturale de slabit Cei mai importanti medici din Romania in imagistica sanului prezenti la Bucuresti cu ultimele noutati in domeniu Colicile la sugari: sfaturi practice pentru parinti Banana, alimentul care poate imbunatati vederea Cremele BB si rolul lor in ritualul de infrumusetare 5 secrete despre cremele antirid pe care trebuie sa le cunoasteti Cum sa gasiti crema hidratanta potrivita Bananele verzi - informatii nutritionale si beneficii pentru sanatate Cele 12 minuni ale bananelor pentru sanatate 8 beneficii uimitoare ale bananelor. Iata de ce trebuie sa le introduci in dieta ta