Placinta cu crema de banana

Actualizat: 17 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Informatii nutritionale:
Grasimi: 3,7 g,
Calorii: 114,8

Ingrediente:

  1. Se zdrobesc biscuitii pana devin de consistenta fainii.
  2. Se adauga indulcitorul,iar apoi uleiul de canola sau rapita si se amesteca bine cu blenderul pana ce compozitia devine compacta.
  3. Se toarna biscuitii pe un platou, se adauga bananele feliate.
  4. Intr-un castron se amesteca 1/2 din ceasca cu lapte cu plicul de budinca si se amesteca pana se intareste budinca.
  5. Se adauga apoi crema de branza si se omogenizeaza continutul. Se toarna si restul de lapte si se mixeaza totul.
  6. Se toarna compozitia peste amestecul de banane si se acopera cu o folie de plastic.
  7. Se lasa minim 2-3 ore la frigider si se serveste rece.


Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Placinta cu dovleac Placinta de pui, cartofi si praz Placinta cu fulgi de cocos Placinta greceasca umpluta cu spanac Cocktail de banane si piersici Cheesecake rapid cu branza degresata Paste cu creveti, branza degresata si lamaie Tu esti atent la retractiile gingivale? Siguranta pe primul loc: cand seringa, branula si perfuzorul definesc siguranta clinica 5 retete rapide si sanatoase pentru sarbatori Dieta cu banane Salata cu rosii, ardei si branza 4 retete recomandate ca alternative sanatoase la preparate bogate in calorii Piure de banane si biscuiti Macaroane cu branza si legume Salata de sfecla cu branza