Salata de legume

Actualizat: 04 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Informatii nutritionale/portie:
Calorii: 195
Proteine: 4,11 g
Grasimi: 9,68 g
Glucide: 22,4 g

Ingrediente:



Mod de preparare:

  1. Se taie felii castravetii, dovlecelul, cartofii, morcovii, rosiile si pastaile.
  2. Se taie varza, frunzele de salata, ceapa verde si patrunjelul.
  3. Se fierb pastaile si varza, apoi se lasa la racit.
  4. Intr-un castron, se amesteca toate legumele si verdeata si se adauaga uleiul, zaharul, sucul de lamaie si sare, dupa gust.


Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Salata verde, beneficii pentru sanatate Beneficiile legumelor de primavara pentru sanatate Cum pot duce salatele la ingrasare 5 legume mai putin comune si cum pot fi consumate Fructe si legume de iarna. Conditii de depozitare si moduri de preparare 7 salate pe care copiii le vor adora Minune intr-un bol: salata de fructe Medicii sau nutritionistii pot acum sa castige un venit pasiv din recomandarile de suplimente Cosuri cadou elegante, cele mai inspirate alegeri din 2024, pentru medici de top Cat inseamna o portie de fructe sau legume? 4 motive pentru a servi o salata zilnic Conceptii gresite despre legume si slabire Beneficiile sucurilor de legume pentru sanatate Profitati de vara - imbogatiti-va dieta cu legume proaspete! Beneficiile fructelor si legumelor de vara Cele mai sanatoase fructe si legume de toamna