Salata de legume

Actualizat: 04 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Informatii nutritionale/portie:
Calorii: 195
Proteine: 4,11 g
Grasimi: 9,68 g
Glucide: 22,4 g

Ingrediente:



Mod de preparare:

  1. Se taie felii castravetii, dovlecelul, cartofii, morcovii, rosiile si pastaile.
  2. Se taie varza, frunzele de salata, ceapa verde si patrunjelul.
  3. Se fierb pastaile si varza, apoi se lasa la racit.
  4. Intr-un castron, se amesteca toate legumele si verdeata si se adauaga uleiul, zaharul, sucul de lamaie si sare, dupa gust.


Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Salata de pui cu legume Salata de legume cu peste Supa de legume cu porumb Salata de vara Fasole rosie cu legume Salata de varza Salata de dovlecei cu fructe Sensibilitatea la lumina puternica – cand soarele devine prea intens si ce putem face Scapa de matreata si dermatita seboreica – Descopera solutia testata pe toate tipurile de par! Macaroane cu branza si legume Salata de pui cu creveti Salata cu morcov si mar Salata cu ridichi si castraveti Dovlecei bulgaresti Salata de rosii si mazare verde Salata cu rosii, ardei si branza