Salata de legume

Publicat: 20 Ianuarie 2009

Informatii nutritionale/portie:
Calorii: 195
Proteine: 4,11 g
Grasimi: 9,68 g
Glucide: 22,4 g

Ingrediente:



Mod de preparare:

  1. Se taie felii castravetii, dovlecelul, cartofii, morcovii, rosiile si pastaile.
  2. Se taie varza, frunzele de salata, ceapa verde si patrunjelul.
  3. Se fierb pastaile si varza, apoi se lasa la racit.
  4. Intr-un castron, se amesteca toate legumele si verdeata si se adauaga uleiul, zaharul, sucul de lamaie si sare, dupa gust.


Va dorim pofta buna!


Email

Citeste si despre:

Salata verde, beneficii pentru sanatate Beneficiile legumelor de primavara pentru sanatate Cum pot duce salatele la ingrasare 5 legume mai putin comune si cum pot fi consumate Fructe si legume de iarna. Conditii de depozitare si moduri de preparare De ce sa mergi la dentist in pandemie? Ce anticorpi apar in urma infectiei cu SARS-CoV-2 si cand se dezvolta? Explicatiile specialistilor MedLife Ce este Bromelaina si care sunt beneficiile acesteia pentru sanatate 7 salate pe care copiii le vor adora Minune intr-un bol: salata de fructe Cat inseamna o portie de fructe sau legume? 4 motive pentru a servi o salata zilnic Conceptii gresite despre legume si slabire