Salata de legume

Publicat: 20 Ianuarie 2009 | Actualizat: 04 Noiembrie 2014

Informatii nutritionale/portie:
Calorii: 195
Proteine: 4,11 g
Grasimi: 9,68 g
Glucide: 22,4 g

Ingrediente:



Mod de preparare:

  1. Se taie felii castravetii, dovlecelul, cartofii, morcovii, rosiile si pastaile.
  2. Se taie varza, frunzele de salata, ceapa verde si patrunjelul.
  3. Se fierb pastaile si varza, apoi se lasa la racit.
  4. Intr-un castron, se amesteca toate legumele si verdeata si se adauaga uleiul, zaharul, sucul de lamaie si sare, dupa gust.


Va dorim pofta buna!


Email

Energie in fiecare zitEnergie in fiecare zit

Cercetatorii au descoperit mai multe planete cu conditii de viata mai bune decat cele de pe pamant Cercetatorii au descoperit mai multe planete cu conditii de viata mai bune decat cele de pe pamant

Test de gramatica: Poti obtine punctaj maxim?Test de gramatica: Poti obtine punctaj maxim?

Un copil nu spune ca sufera de anxietate, ci Ma doare burticaUn copil nu spune ca sufera de anxietate, ci Ma doare burtica

Citeste si despre:

Salata verde, beneficii pentru sanatate

Beneficiile legumelor de primavara pentru sanatate

Cum pot duce salatele la ingrasare

5 legume mai putin comune si cum pot fi consumate

Fructe si legume de iarna. Conditii de depozitare si moduri de preparare

Ulei CBD, adjuvant in diabet

Rolul tratamentului compresiv in vindecarea ulcerului varicos

7 probleme digestive care pot sa apara din cauza unei mese imbelsugate de Sarbatori

7 salate pe care copiii le vor adora

Minune intr-un bol: salata de fructe

Cat inseamna o portie de fructe sau legume?

4 motive pentru a servi o salata zilnic

Conceptii gresite despre legume si slabire