Mere coapte

Actualizat: 20 Octombrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Informatii nutritionale:

Calorii: 223
Proteine: 1,8 g
Glucide:57,1
Grasimi si Colesterol: 0

Ingrediente:

Mod de preparare:

  1. Se spala marul, se scobeste de samburi fara a se taia.
  2. In mijloc se pun stafidele, zaharul si nuca.
  3. Se stropesc cu apa. Se pun cateva linguri de apa si in vasul in care se vor coace merele.
  4. Se coc la foc iute, aproximativ 45 de minute pana se inmoaie si se rumenesc.


Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Mere coapte cu scortisoara Mere coapte cu ghimbir si miere Prajitura cu mere si caramel Dieta cu mere Sufleu de ou cu mere Dieta cu 3 mere pe zi Suc de mere cu lapte Siguranta pe primul loc: cand seringa, branula si perfuzorul definesc siguranta clinica Controlul optim al transpiratiei excesive incepe primavara Otetul din cidru de mere si beneficiile sale pentru sanatate File de cod la gratar cu sos de rosii coapte Informatii surprinzatoare despre mere Sandwich cu ton Otetul de mere: remediu natural pentru o viata mai sanatoasa! Cocktail de banane si piersici Fursecuri cu cereale, prune si mere