Prajitura cu mere si caramel

Actualizat: 18 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Pentru: 12 portii

Informatii nutritionale:


Ingrediente compozitie:


Glazura:

Mod de preparare compozitie:

  1. Se incinge cuptorul la 150C.
  2. Se amesteca faina, zaharul brun, scortisoara, praful de copt si sifonul intr-un castron. In alt recipient se amesteca 3/4 de margarina, vanilia, albusurile de ou si merele.
  3. Se combina cele doua compozitii si se toarna aluatul intr-o tava (preferabil rotunda).
  4. Se coace 45 de minute, iar dupa 30 de minute se intoarce pozitia tavii.


Mod de preparare glazura:

  1. Se amesteca zaharul pudra, margarina, zaharul brun, vanilia si laptele care se vor turna incet, cu o lingura peste compozitia scoasa din cuptor si racita.

Citeste si despre:

Ovazul, beneficii si retete sanatoase Merele si bananele in alimentatia copiilor Otetul de mere: remediu natural pentru o viata mai sanatoasa! Merele - beneficii uimitoare pentru sanatate Dieta cu 3 mere pe zi Informatii surprinzatoare despre mere Otetul din cidru de mere si beneficiile sale pentru sanatate Ratele de succes FIV – Efectele varstei asupra fertilitatii Conferinta One Health International Student Conference USAMV Bucuresti 2025 – abordari interdisciplinare pentru provocarile globale in materie de mediu si sanatate Dieta cu mere Hipercolesterolemia: Alimente sanatoase pentru inima Fructele - surse excelente de antioxidanti Alimente surprinzator de bogate in zahar Minune intr-un bol: salata de fructe Un mar pe zi tine departe 5 tipuri de cancer 4 retete cu peste sanatoase si usor de preparat