Prajitura cu mere si caramel

Publicat: 19 Ianuarie 2009

Pentru: 12 portii

Informatii nutritionale:


Ingrediente compozitie:


Glazura:

Mod de preparare compozitie:

  1. Se incinge cuptorul la 150C.
  2. Se amesteca faina, zaharul brun, scortisoara, praful de copt si sifonul intr-un castron. In alt recipient se amesteca 3/4 de margarina, vanilia, albusurile de ou si merele.
  3. Se combina cele doua compozitii si se toarna aluatul intr-o tava (preferabil rotunda).
  4. Se coace 45 de minute, iar dupa 30 de minute se intoarce pozitia tavii.


Mod de preparare glazura:

  1. Se amesteca zaharul pudra, margarina, zaharul brun, vanilia si laptele care se vor turna incet, cu o lingura peste compozitia scoasa din cuptor si racita.

Citeste si despre:

Ovazul, beneficii si retete sanatoase Merele si bananele in alimentatia copiilor Otetul de mere: remediu natural pentru o viata mai sanatoasa! Merele - beneficii uimitoare pentru sanatate Dieta cu 3 mere pe zi Dr. Horia Rosianu, aritmolog: Tulburarile de ritm ventriculare, o complicatie la distanta a infarctului miocardic Solutia ta naturala si intensa pentru candidoza! Ai des infectii urinare? Informatii surprinzatoare despre mere Otetul din cidru de mere si beneficiile sale pentru sanatate Dieta cu mere Hipercolesterolemia: Alimente sanatoase pentru inima Fructele - surse excelente de antioxidanti