Prajitura cu mere si caramel

Actualizat: 18 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Pentru: 12 portii

Informatii nutritionale:


Ingrediente compozitie:


Glazura:

Mod de preparare compozitie:

  1. Se incinge cuptorul la 150C.
  2. Se amesteca faina, zaharul brun, scortisoara, praful de copt si sifonul intr-un castron. In alt recipient se amesteca 3/4 de margarina, vanilia, albusurile de ou si merele.
  3. Se combina cele doua compozitii si se toarna aluatul intr-o tava (preferabil rotunda).
  4. Se coace 45 de minute, iar dupa 30 de minute se intoarce pozitia tavii.


Mod de preparare glazura:

  1. Se amesteca zaharul pudra, margarina, zaharul brun, vanilia si laptele care se vor turna incet, cu o lingura peste compozitia scoasa din cuptor si racita.

Citeste si despre:

Mere coapte Sufleu de ou cu mere Dieta cu mere Dieta cu 3 mere pe zi Mere coapte cu scortisoara Mere coapte cu ghimbir si miere Suc de mere cu lapte De ce te trezesti cu mainile amortite si ce sa faci pentru un somn lipsit de griji Ghid pentru ingrijirea piciorului diabetic: cum sa previi complicatiile Otetul din cidru de mere si beneficiile sale pentru sanatate Fursecuri cu cereale, prune si mere Salata cu morcov si mar Prajitura de mere cu aroma de cocos Cocktail de banane si piersici Informatii surprinzatoare despre mere Suc de mere, morcovi si piersici