Prajitura cu mere si caramel

Publicat: 19 Ianuarie 2009

Pentru: 12 portii

Informatii nutritionale:


Ingrediente compozitie:


Glazura:

Mod de preparare compozitie:

  1. Se incinge cuptorul la 150C.
  2. Se amesteca faina, zaharul brun, scortisoara, praful de copt si sifonul intr-un castron. In alt recipient se amesteca 3/4 de margarina, vanilia, albusurile de ou si merele.
  3. Se combina cele doua compozitii si se toarna aluatul intr-o tava (preferabil rotunda).
  4. Se coace 45 de minute, iar dupa 30 de minute se intoarce pozitia tavii.


Mod de preparare glazura:

  1. Se amesteca zaharul pudra, margarina, zaharul brun, vanilia si laptele care se vor turna incet, cu o lingura peste compozitia scoasa din cuptor si racita.

Email

Citeste si despre:

Ovazul, beneficii si retete sanatoase Merele si bananele in alimentatia copiilor Otetul de mere: remediu natural pentru o viata mai sanatoasa! Merele - beneficii uimitoare pentru sanatate Dieta cu 3 mere pe zi Lupta cu kilogramele dupa nastere - ce medicamente de slabit sunt recomandate Dr. Daniela Stratomir, medic primar medicina de laborator, MedLife – Teste pentru detectarea anticorpilor specifici COVID-19 Secretele calendarului: Care sunt semnele ovulatiei si cum putem prezice ovulatia Informatii surprinzatoare despre mere Otetul din cidru de mere si beneficiile sale pentru sanatate Dieta cu mere Hipercolesterolemia: Alimente sanatoase pentru inima Fructele - surse excelente de antioxidanti