Supa crema de morcovi si curry

Actualizat: 17 Octombrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Morcovii fac parte din legumele recomandate in controlul afectiunilor colecistului, fiind usor de digerat.

Supele sunt si ele pe lista preparatelor binevenite in meniul pacientilor cu aceasta problema medicala.

Farmecul retetei il dau condimentele care confera supei o savoare deosebita.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Puneti supa de legume la fiert intr-o oala.
  2. Cand da in clocot, adaugati pudra de curry, chimenul, scortisoara si ghimbirul, apoi morcovul.
  3. Reduceti focul si lasati totul la fiert timp de 20 de minute, pana cand morcovii se inmoaie bine.
  4. Amestecati din cand in cand.
  5. Scoateti morcovii din supa, introduceti-i in blender si turnati deasupra putina zeama din oala.
  6. Procesati legumele pana devin ca un piure fin, apoi transferati-le in oala.
  7. Adaugati laptele de cocos si apa, amestecati bine si asezonati supa cu coriandrul proaspat.

Citeste si despre:

Supa de linte si morcovi Supa simpla de morcovi Supa crema de rosii si anghinare Supa crema de rosii Supa crema de dovleac Supa crema de spanac cu smantana Supa crema de legume verzi Rutina de ingrijire a dermatologilor - 5 secrete pe care le poti incerca si tu Cat costa fertilizarea in vitro (FIV)? De ce pretul exact este greu de estimat Supa crema de morcovi si dovleac cu ghimbir Supa crema de conopida Supa de linte Supa de varza Supa de cartofi dulci si ghimbir Supa crema de ciuperci Supa de morcovi cu ghimbir