Supa de linte si morcovi

Actualizat: 26 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Supa crema de linte si morcovi este un preparat recomandat in dietele pacientilor care sufera de tulburari de deglutitie. Este hranitoare, iar textura cremoasa o face usor de consumat atunci cand exista probleme de glutitie.

Ingrediente:

Mod de preparare:

Toarna uleiul intr-o oala si pune ceapa. Las-o sa se caleasca pana cand se inmoaie. Adauga apoi morcovii si lasa-i sa se caleasca timp de 5 minute. Toarna supa si lasa totul sa fiarba timp de 30 de minute, pana cand morcovii si lintea se inmoaie. Adauga patrunjelul, coriandrul, sarea si piperul si mai lasa supa pe foc inca 5 minute.

Adauga legumele in blender si mixeaza-le pana obtii un piure. Subtiaza crema cu zeama in care au fiert legumele. Supa crema se serveste cu patrunjel proaspat pe deasupra.


Citeste si despre:

Supa de linte Supa de linte cu tofu Supa simpla de morcovi Supa crema de rosii si anghinare Supa crema de rosii Supa crema de legume verzi Supa crema de dovleac Scapa de matreata si dermatita seboreica – Descopera solutia testata pe toate tipurile de par! Conferinta Anuala Swiss Group 2025: Viziune, Strategie si Puterea unei Echipe Unite Supa crema de spanac cu smantana Supa minestrone Supa crema de conopida Supa crema de morcovi si curry Supa de cartofi dulci si ghimbir Supa de legume Supa de varza